13-08-2006, 04:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
|
|
|
בחורצ'יק, צ'מע לגברת -היא צודקת.
ואם אתה לא מאמין לספר, אז תאמין לוטרינר, למה אסור לרחוץ כלבים יותר מידי? כי הליכלוך שעל השיער שלהם מהגוף שלהם שהיא בעצם הקרקפת שלהם בכל הגוף, עוזר לשמור שלא ידבק במחלות ועליו בכללי. בגלל זה כלבים של בית שכל היום רוחצים מתים הרבה יותר מהר ונדבקים המון במחלות...
וכן, גם לנו בני האדם זה ככה. לא שמעת על התקרחות מוקדמת אצל נערים ששמו כל יום בילדות שלהם ג'ל? צריך לתת לשיער לנשום,גם כובע גורם למצב, כי השיער לא נושם. ואני אתן לך דוגמא אישית, אני כשהייתי קטנה לא הסכמתי להסתובב בחוץ בשיער פזור\קוקו - ר-ק צמה, תמיד צמה ורק צמה. בגלל משהו שקרה לי בגיל צעיר שמאז הייתי בטראומה אבל לא משנה, העיקרון שלי הוא שהשיער שלי באותה תקופה מ-ת. חצי ממנו נשר לי, בכל הסתרקות הוא מת יותר ויותר. כבר חשבתי ללכת לעשות קוצים, בחיי, התייאשתי לגמרי - הלכתי למעצב שיער והוא בלי לחשוב פעמיים אמר לי לסתום את הפה ופתח לי את הצמה, אמר לי שאני יכולה לשכוח מקוצים וש-אמור להיות לי שיער יפה, אם לא הייתי חונקת לו ת'צורה הוא היה חי! הוא סיפר אותי למדורג עשה לי גוונים בשיער ונתן לי 3 קרמים לשים כשאני יוצאת ליציאה -וליציאה בלבד, במשך חצי שנה שמתי את הקרמים 3 קרמים!!! ליציאות עד שחזר לי הביטחון בלהיות עם פזור, אחר כך הבנתי שהשילוב של 3 הקרמים האלה זה שהם פשוט הופכים לג'ל אז קניתי ג'ל, ומאז כשאני בבית השיער פזור, אחרי מקלחת פזור, במשך היום אם לא עשיתי תלתלים מסודרים אז לפחות קוקו , בחיים לא צמה.
ורוצה לדעת מה המצב כיום? יש לי תלתלים מדהימים! בקצה שלהם נשאר קצת שיער מת, ודליל, שרק עכשיו אני נפתרת ממנו כי לקח לזה טונה זמן לגדול ולהאריך. קבל תמונה של התלתלים שלי כיום... ואז תדבר איתי על שיער שלא מת מתוצאה של חנק!
כל אבל כל מה שהיא אמרה למעלה נכון.
קבל:
לפני:
אחרי:
ומצטערת על העיגולים האדומים וכאלה פשוט זה תמונות שמראות את השיער אבל הפרצוף שלי יצא בשתיהן מעוות רצח חחחח בד"כ אין לי בעייה להעלות תמונות שלי.
תות