יצאתי אפטר.. מחר רוצים לפנות אותי ואני לא רוצה להתפנות
מה עושים?
אז ככה.. אני יושב בבקו"ם כבר שבוע וחצי מחכה לועדות הרפואיות שיסתיימו.. היום סוף סוף זה נגמר והשאירו לי פרופיל 72 מה שאומרים שמפנים אותי לתותחנים ואני ממש לא רוצה! מה האופציות שלי? אני כנראה לא יתפנה אבל זה יהיה קשה.. מה אתם אומרים? יש עיצות? תודה..
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ריאה ירוקה שמתחילה ב "תתעקש אל תתפנה בשום מחיר אם לא תהיה מסופק"
אז הספקתי להבין את כל התהליכים ולשמוע את כל הסיפורים.. ובכללי שמעתי שהמעצר הוא לא כל כך נורא והבעיה היחידה היא שיכול להיות שאני ישב בו סתם ובכל זאת לא יקבל את מה שאני רוצה..
אז רציתי לדעת אם יש פה אנשים שעברו חוויה דומה ויכולים לספר לי איך הם הסתדרו במעצר ואם הם קיבלו מה שהם רוצים...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי BlasToFF שמתחילה ב "תראה האמת שאני כבר הרבה זמן בבקו"ם יחסית.."
אני ישבתי במעצר שבוע.. סירבתי פקודה.. לא התפניתי לשריון.. במשך השבוע הכי שבאו לקראתי זה שקצין מיון הציע לי דחיית שירות לנובמבר ובטוח אני נכנס לגולני.! (שזה מה שרציתי בעצם) בפעם הרביעית שהציעו לי אתזה לקחתי. ועכשיו אני בבית וחוזר ב15.11
אגב.. אני הייתי בטרום מעצר.. הם קוראים לזה "דובב"
סרבן שרוצה קרבי נכנס לדובב
סרבן שיש לו פרופיל קרבי ורוצה ג'וב נכנס ישר למעצר ועולה למשפט.
במעצר זה יותר נוקשה.. מעמידים אותך הרבה מאוד בשמש.. ידיים מאחורי הגב ו.. V בין הרגליים ככה בשלשות.. וכל היום לתת הקשבים... כשמגיעה שעת האוכל הם מביאים את האוכל ועומדים לידו איזה חצי שעה עד שהוא יתקרר ונותנים לך לאכול אותו קר..
בכל מקרה אלו שבטרום מעצר אוכלים בחדר אוכל של הבקו"ם.. שם יש אוכל הכי טוב שיש.! תהנו ממנו..