09-08-2006, 07:26
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.05
|
|
לא קראתי את כל התגובות למען האמת אף אחד מחוץ מהראשונה
תחילה אני אתן את הסיפור שלי, אני באמת לא רוצה לשרת בצה"ל , וכשהגעתי לצו ראשון הרופא שאל אותי אם אני רוצה לצאת עם פרופיל 21 בגלל שעין אחת אצלי לא רואה כליל וזה גורם לכמה בעיות, משום מה אמרתי לו , לא , קיבלתי פרופיל 45 עם מליון הערות וטירונות 02 עם עוד מליון הערות.
לא בחרתי לשרת בצה"ל בגלל סוג של פטריוטוזים או בגלל שיש לי אהבה עמוקה לארץ או למדינה, מקריאה ראשונה של התגובה שלך אפשר להניח שמדובר באדם אידולוגי ואינטלגנטי, אני נגד מפעל הצבא שיש בארץ, במקום לעשות צבא מקצועי ואיכותי , עם יחידות קומנדו אמיתיות ולא כאלה שביום הראשון ללחימה מאבדת 8 חיילים , הממשלה מחליטה לגייס על אזרח מעל גיל 18 , היא מעדיפיה את חייהים של אסירים מאשר את חייהים של החיילים שלה , אנחנו מנסים להחזיר 3 חיילים אבדנו יותר 10 בנים. הממשלה לא יודעת במה להתעסק יותר , בתקציב של בתי העסקים -> שהם לא אזרחים למפות בזמן שהמדינה במיתון הם יוצאים לשבות ולבקש כסף , כאילו שראש הממשלה יושב ושואל את עצמו מה אני אעשה היום, ראשי הפיקוד שלנו מפתחים אסטגרטיות שעולת לנו בחיים רק כדי שהם יוכלו לשבת על הכיסא שלהם בכנסת ולקבל משכורת של 20 אלף שקל ... על זה תרצה שאני אגן?
או על זה שאם חד הורית עובדת בשלוש משרות ומקבלת 2400 ש"ח לחודש? כולל אבטחת הכנסה , או על שביטוח לאומי לא משלם חודשים לפנסיונרים , או נכים ואחרי כמה חודשים מכניסה סכום וגדל ואז מקצצת אותו בטענה "שסכומים כאלה אסור להחזיק" , על מה בדיוק תרצה שאגן? , על האנטישמיות הנורא שיש במדינה הזו, על זה שאני עובר ברחוב דתי וצעוקים עלי "רוסי מסריח" האם חייהים של אנשים האלה באמת חשוב? על זה שהם זורקים אבנים לעבר אנשים שלטענתם אינם יהודים והמשטרה לא עושה דבר בעניין , אתה כנראה תרצה שאגן על ההממשלה שמפקירה יותר מ500 אזרחים בבתים שאינם רואים למחייה לאחר שהיא מכרה אותם בעצמה ועוד במחיר מפוקר?
אבל כנראה כוונתך היא אחרת, צריך להגן על האוכלוסיה הערבית פה , שחייה על חשבון ישראל, לומדת בתי הספר שלנו, במכללות שלנו, מקבלת תשלומים מהמדינה ועל כסף שלנו שולחת את הילידים שלהם להתפוץ ברחוב...
אז מה בעצם הצבא פה ? והיכן אתה שואל החיילים של הפלמ"ח ? ובכן הם אינם , וכנראה גם לא יהיו כאלה, הצבא הוא כלי בעזרתו הממשלה מלבינה כספים , כן , כן עליך ועל החברים שלך שקורעים את עצמם בלבנון הממשלה מצליחה להלבין כספים , אנחנו בשנה נותנים יותר משני מליון שקל רק ליחדות הקומנדו -> התועלת היחידה שהייתה מהם, שהם איבדו 8 בנים ביום הראשון ללחימה. אז בעצם הצבא עוד כלי של הממשלה להלבין כספים , הרי במקום בו צבא מקצועי היה יכול להסתפק ש300 חיילים הממשל הישראלי מעדיף 800 חיילים , הרי כך אפשר להלבין יותר כסף.
ושלא תבינו אותי לא נכון, אני איני נגד הלחימה בלבנון, ההפך הוא הנכון , אבל אני נגד כניסה קרקעית לשם ואני בהחלט נגד משא ומתן איתם ונגד שחרור אסירים , אבל כל עוד זה מתבצע ללא כניסה קרקעית כי הייתה לנו ההזדמנות להשאיר בחיים את הבנים והממשלה בחרה שלא ! וברגע שנהרג חייל שם , וטרם עברו 24 שעות לכניסה אני מצטער להגיד לכם ... משהו פה בהחלט מסריח ואת האסירים כבר דאז היה צריך להחזיר.
צר לי באמת שאין לי מוטיבציה לשרת
נערך לאחרונה ע"י alex188 בתאריך 09-08-2006 בשעה 07:31.
|