תיראו אני שומר שבת ולא ייצא לי להיות מעודכן במה שקורה הבנתי שנפלו קטיושות בחדרה ומחר אני אמור להיות שמה בבקור לגדנע צלילה האם מישהו יודע פה בביברורר האם זה מתקיים כרגיל או שזה נדחה נ.ב ניסיתי להתקשר לחיל הים אבל לא עונים כי זה סגור במוצ"ש תודה לעונים
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
גם אני מחכה למחר כבר ללכת לגדנ"ע בע"ה אני מניח שאם יבטלו\יידחו אותה שוב יתקשרו אלינו כמו בפעם שעברה. אם לא לא יגידו כלום וצריך להתייצב כרגיל. כרגע הגדנ"ע מתקיימת. (ותודה לאל! שום ערבי לא יעצור את עם ישראל! [ואת הקומנדו הימי!])!
כל אחד פה מת כבר לדעת את התשובה הזות....
יש יש יש מחר גדנע !!!!! הרגע הודעה מחיל הים !!!!
חחח לא ידעתי אם אפשר אבל עניתי להם "יששש תודה תודה" וזה חזר כמובן כי זה מחשב מסתבר יאללה חברה נראה אותכם מחר זזתי לארוז בהצלחה לכולם!
חחחחחח רגע שאני אבין אתה ניסית להחזיר אס אמ אס לחיל הים???
"מתן שלום! הגדנ"ע תתקיים מחר כשמתוכנן. נשמח לראותכם. חיל הים" אלללההההה טירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גדנ"צ 2006 שליטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל מי שיהיה שם מת עליכם כרישים ניתראה מחר!
אנשים צריך לקחת שק שינה בסוף ?
ציטוט: במקור נכתב על ידי SEAL BOY אנשים צריך לקחת שק שינה בסוף ? לפי חבר שלי שהיה במחזור הקודם של הגדנע הבנתי שלא צריך, אבל הוא אמר שמקבלים קקה של שקש"ים אז כדאי להביא מהבית, אני מביא.