לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-07-2006, 01:41
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
שם מעניין- אבל יש לי משהו מוצלח יותר שקשור לתקופה:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "פרץ פתר את התעלומה-"המלחמה הזו תיקרא מלחמת בין המיצרים""

מלחמת הפנמת פשע ההתנתקות -
ונא לא להבין אותי לא נכון, אף אחד לא שמח לומר "אמרנו לכם" משום שבאמירה הזאת אין שום
אפקטיביות, היא רק מקוממת את השומע והדברים נופלים על אוזניים ערלות.

חמור יותר מזה- לומר שרצה הקב"ה ללמד את כל המזלזלים בשוהים בכלובי הזהב(בתי המלון) בעל כורחם
לקח מהו. ולכן יצר מצב בו רבבות אנשים נאלצים בעל כורחם לקחת את מטלטליהם ברגישות ובנחישות ("ובאדיבות" נסראללה) ולעבור להתגורר בבתי מלון מכיוון שכמעט לא נשארו דירות להשכרה במרכז.

עוד יותר חמור מזה לומר שההדרדרות במצבו של רה"מ לשעבר חלה באופן מפתיע דווקא בימי הפשע שביצע כנגד חלק מעמו בשנה שעברה (ראו חתימה).

כאמור לומר את הדברים הללו זה חמור מאוד ומקומם ואפילו מאד לא אפקטיבי וגם מכיוון שלא כל מחשבה שרצה בראש צריך להוציא החוצה וכו' וכו'...
ולכן אני לא אגיד אותם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-07-2006, 16:42
צלמית המשתמש של ichpatli
  ichpatli ichpatli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
השם ההולם לדעתי: "מלחמת ההפקרה והספיגה"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "פרץ פתר את התעלומה-"המלחמה הזו תיקרא מלחמת בין המיצרים""

אני חושב שבסוף ננצח (הבטחון שהיה לי בנושא, ספג התערערות קשה ככל שההתנהלות הכושלת וספיגת המטחים נמשכים). שוויון הנפש (לכאורה) למטחים הבלתי פוסקים, המתבטא במדיניות תגובה מאופקת, פשוט מקוממים וגורמים לי לכתוב תגובה זו , למרות הרצון להנמיך ולהשתיק ביקורת כשהמלחמה בעיצומה.
אני עדיין מצפה שיכריזו ויזהירו שכל מטח על אוכלוסיה אזרחית אצלנו ייענה בתגובה "בלתי פרופורציונלית" בכל אתר שממנו יוצאים שיגורים. לאחר פרסום האתראה - יודגם מימושה ע" מחיקת שכונה בצור, ממנה זוהה שיגור. באופן דומה ימחקו אתרי שיגור בקצב הולך וגובר ככל שימשכו השיגורים. לאחר פעולות ריכוך יבוצעו הנחתות קרקעיות רחבות ממרכז לבנון ודרומה לאיתור וחיסול כל מה שמזוהה עם חיזבאלה בכל המרחב שעד גבול ישראל.
בהצהרה הראשונה על יעדי הלחימה הכריזו על מטרה מרכזית של חיסול האיום שהוצב ע"י חיזבאלה. מאז כל שר מצהיר על מטרות אחרות ולא נראה שמתכוונים ברצינות לממש את המטרה הראשונית שהוכרזה. על הצמרת המדינית והצבאית להפסיק לכלול בשיקוליהם את בי"הד הבינלאומי בהאג ומי שאינו מסוגל לכך - שיסיק מסקנות אישיות שמתבקשות ומתחייבות.

"טוב קצר וקולע מארוך וצולע" - (ש.ר.)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:51

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר