לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-07-2006, 12:59
  זוהרת זוהרת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
לא ישראל, כתבתי "כפי שהיא מתוארת" כאן
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "האם את בקיאה בפרטי ההצעה ? אז בבקשה תגלי גם לי"

אבל אולי אתה סבור שיש מאחורי הכותרת הצעות סמויות לפרוק החיזבאללה והחלת ריבונות לבנון על הגבול הצפוני שלנו ??

זה טוב שאתה מתלהב , באמת טוב , אבל הדברות שכזו משמעה הפסקת הפעלת הכוח והפסקה שכזו (כעת) משמעותה עידוד החולירות. כרגע הקטע הכוחני צריך לשחק תפקיד עקרי יותר

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.- קישור

מקור הרשע - עברית / אנגלית מישהו ב"פרש" סבור שהשנאה הערבית אלינו נובעת מ"פחד השתלטות")

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)

נערך לאחרונה ע"י זוהרת בתאריך 23-07-2006 בשעה 13:07.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-07-2006, 15:44
  זוהרת זוהרת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
ואם האריה אומר: תפסיק את האש ונדבר (שזה מה שהוא עושה)
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לא לא לא לא להפסיק את הפעלת הכוח היום כן כן כן גם להדברות עם מי שלא יהיה"

תפסיק לירות ונדבר:
על החטופים - תמורת סמיר קונטר
על פריסת בצא לבנון תמורת השבת חוות שבעא (למי בדיוק?) ואולי על עוד איזה מושב או קיבוץ
על הגדה המזרחית של הכנרת תמורת הסכם שלום (על הבדלים במונח שלום נדון בפעם אחרת)

אז , מה קורה ? אתה מפסיק ?

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.- קישור

מקור הרשע - עברית / אנגלית מישהו ב"פרש" סבור שהשנאה הערבית אלינו נובעת מ"פחד השתלטות")

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)

ישן 23-07-2006, 18:22
  אליהו ר אליהו ר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.06
לא זכור לך שהסכם אוסלו עסק בשלום - זו בדיוק הבעיה
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אני מתייחס לשלום ולא למשהו אחר-לא זכור לי שהסכם אוסלו עסק בשלום."

הסכם אוסלו כל מהותו היתה שלום תמורת אדמה. לא יותר ולא פחות. נכון שהוא לא היה הסדר סופי אלא הסדר ביניים, אבל בהסדר ביניים זה היתה התניה מפורשת שעל הצד השני לזנוח את דרך האלימות ושכל המו"מ וההסדרים העתידיים צריכים להיות נידונים בדרכי שלום. להגיד היום שההסכם "לא עסק בשלום" גובל באחיזת עיניים, אם תסלח לי, ובמקרה הפחות גרוע - התממות או רחפנות.

מכל הטיעונים שלך, שאינני מסכים עם רובם אבל לפחות הם מתווים דרך בעלת לוגיקה משלה - זה מהווה חריגה יוצאת דופן לכיוון איזור הדמדומים, אם תסלח לי. באזני (המקצועיות, אם תרשה לי), הטיעון הזה שלך נשמע כמעט כמו : אוסלו לא עסק בשלום, לכן אי אפשר לבוא אליהם בטענות על הפרתו ברגע שפנו חזרה לטרור.

אברשה, חזור הביתה!
ישן 23-07-2006, 18:24
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
לא רק שהוא עסק כביכול בשלום, אלא שאפילו התהליך שלו כונה בשם "תהליך השלום"
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אני מתייחס לשלום ולא למשהו אחר-לא זכור לי שהסכם אוסלו עסק בשלום."

אני שמח לדעת שאתה מדבר על שלום ולא על דברים אמיתיים, אבל שלום הוא מצב ולא הסכם. אתה
תשיג שלום בר-קיימא של מאה שנה שבו נראה שקט מוחלט, ושלושה דורות שגדלים על השלמה עם קיומנו פה - ואז ניתן יהיה לדבר על מסירת שטחים בתמורה לאותו שלום. כל מסירת שטחים, בטרם
הוכח שהצד השני כן בדבריו (ואתה היית מוכן למסור שטחים לצד שאתה עצמך טוען שהוא כרגע
שורש הרע...) - אינה שטחים תמורת שלום, אלא שטחים תמורת נייר.

לא צריך להעביר שטח למי שלא הוכיח מהימנות וכנות ברצונו לא להרוג יהודים...

הייתי ממשיך - אבל יש אזעקה, ביי.
ישן 23-07-2006, 19:25
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
LOL: "לאחר היציאה הוא פרח". כן, בזמן שהם מילאו מחסני רקטות, היה שקט...
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הרבה הרבה פחות דם מזה שהיה בעת ישיבתנו שם"

אני מבטיח לך שבכל פעם שלמישהו יהיה צורך להחליף מחסנית בנשק - הוא לא יירה באותה שנייה.
אחרי שיסיים להחליף מחסנית, האש תתחדש...
לפני חודש וחצי בישרת לי על השקט הנפלא, ועדיין לא ברור לי מדוע הותקפנו אחרי שהיינו כ"כ בסדר
(אה, כן, זה בגלל איראן - אבל חשבתי שחזבאללה לחם בנו רק בגלל הכיבוש, ואחרי הנסיגה הוא
סידר שקט).

באשר לדם שנחסך: בשבוע וחצי האחרון נהרגו יותר ישראלים מכפי שנהרגו בשנתיים האחרונות שלנו
שם. מה שחמור יותר, זה שחצי מההרוגים הם אזרחים. לך זה נראה חסר משמעות, אבל בעולם
המוזר שמחוץ לקסדת המציאות הוירטואלית שלך, תפקידו של הצבא, הוא לחצוץ בין האזרחים לבין
האוייב. הנסיגה שלך הביאה לכך שאיבדנו 7 חיילים בכיבוש כפר אסטרטגי שהיה בלב-לבו של תחום
השליטה הישראלית.
ישן 23-07-2006, 17:24
  אליהו ר אליהו ר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.06
מזל שאינני ממקבלי ההחלטות - מזל של אויבי ישראל
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "היינו כבר מזמן שוכחים שהיו אי פעם מלחמות"

אצלי לא היה שקט בגבול הצפוני שש שנים, שקט שמוביל אותנו למלחמה הנוכחית. אצלי לא היתה נסיגה מחבל עזה, נסיגה שמובילה אותנו למצב הלוחמה הנוכחי ברצועה - לאחר התעצמות רבת משמעות של הפלסטינים החל מרגע הנסיגה מציר פילדלפי. אצלי לא היה שקט לרגע - אבל גם לא היו אשליות לעם היושב בציון, כאילו אם הוא רק יעצום את העיניים, אף אחד לא יראה שהוא כאן.

לסיכום, מי שהיה רוצה שקט - הדבר האחרון שהיה צריךזה להצביע בשבילי. מי שהיה רוצה אשליות, כנ"ל. מי שהיה רוצה להתמודד עם המציאות בעיניים פקוחות, כולל נכונות לשלם מחיר עבור זה שאנו יושבים כאן ולא באירופה המקוללת ולא באוגנדה האוטופית - אני מניח שאנשים כאלה כן היו מסתדרים עם זה שאני מקבל החלטות.

ואילו אתה - בלי להעליב ובלי להכנס לעניינים אישיים, פשוט זו התרשמותי מדעותיך - אילו הדבר היה תלוי בך ב-1981, לא היית מפציץ את הכור העיראקי, על כל המשתמע מכך. ייתכן שב-1967 לא היית תוקף את מצרים, על כל המשתמע מכך גם כן. ייתכן שגם היום לא היית נכנס לעזה לנסות לחלץ את גלעד שליט ויותר מכך - להבהיר לפלסטינים שלא נסבול את המציאות שהם כופים עלינו מאז נמלטנו מפניהם (מי יכול להאשים אותם), כנ"ל בלבנון.

אם אני טועה בהערכתי אותך - תקן אותי. אם לא, הרי ברור לך שפשוט איננו חיים על אותו מישור. לעולם לא הייתי מנסה לשכנע אדם כמוך להצביע עבורי.

יום נעים לך ושקט לאחינו האזרחים תושבי הצפון והדרום,

אליהו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:53

הדף נוצר ב 0.11 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר