אם אני רוצה לשלוח חבילה לחייל, ולא משנה לי מי יקבל אותה, לאן אני אמור לשלוח את החבילה? ואם אני רוצה לשלוח לחייל ספציפי, לאן לשלוח? תודה מראש
לחייל ספציפי: שם יחידה (גד' XXX, פל' YYY) ד.צ. ZZZZ צה"ל לגבי משלוח ללא מען ספציפי, דבר עם האגודה למען החייל.
אתה יכול להסביר לי מה זה ד.צ(בטח דואר צבאי) בבקשה?
ואיך אני אמור למצוא אותו? לכל חייל יש דואר צבאי אחר? או שזה דואר של היחידה/גדוד/חטיבה/איזור?
אני מניח שתוכל להיעזר גם בקצין העיר.
אוקיי תודה רבה עזרת מאד
לדעתי גם חברות עסקיות (למה שבעל פיצוציה לא יעשה מביסלי שהולך לפוג תוקפו -משלוח!? זה גם מעלה חיוך וגם לא עולה לו כסף...) וגם סתם עמחה כמונו חייבים לשלוח ולו רק ביסליבמבה או איזה צ'ק שמן למי שמביא את ה.. של נסראלה :-) אני הולך לחפש באינטרנט - אם מישהו יודע שישים את התשובה פה. ***(אצלנו ביישוב יש מישהו ששולח לתותחנים דרך אירגון "קרן-אור" אז אני מסודר;-) )*** ------------------לא לשכוח להחתים את החבילה ב "פרש" -------------------
נאום נתניהו: ארץ ישראל,שלום לך .
שולחים לסטילנים, לא לתותחנים. הבן של מי שמארגן את המשלוח הוא סטילן.
אני כותב רק מה שאני יודע, או שאני חושב שאני יודע ואם אין לי מה להוסיף - אני שותק, מקשיב ולומד! © יוסיפון - על כל האמור בהודעה זו חלים כל כללי זכויות היוצרים הקבועים בחוק. לשם קבלת הרשאה להעתקה או לשימוש במידע יש לפנות אלי לדוא"ל yossifoon@fresh.co.il
ראה אשכול עוגן בנושא. .
אנחנו בקיבוץ אירנו כבר כמה ארגזים של ממתקים וכל מני שוקולדים הרבה קפה לחיילים בצפון. אני חושב שזה דרך "אגודה למען החייל"