08-07-2006, 18:16
|
|
|
חבר מתאריך: 14.10.04
|
|
מסכים איתך ב100 אחוז!
גם אני חושב ככה. יש לי נסיון עם המצב הזה ואני ממש ממליץ לך להיפתח אליה וכמה שיותר מהר. מה שיכול לקרות זה או שהקשר יהרס כי היא לא תרצה אותך כיותר מידיד או שתהיו יחד שזה הדבר הכי מושלם שיכול להיות לך, ככה אתה מרגיש לא?
הקטע זה שעדיף להסתכן בהריסת הקשר כי אם לא תיפתח ותספר לה מה אתה מרגיש אתה תהרוס את עצמך לאט לאט וזה סבל אדיר!
הייתה לי ידידה הכי טובה שרציתי ואחרי כמעט חצי שנה דיברנו על זה והבנתי שהיא לא רוצה קשר של יותר מידיד איתי. אז המשכתי והתקרבנו שוב למרות שקצת היה מביך בהתחלה והאמת ששכחתי ממנה וזה עבר לי. ואז זה שוב חזר, התחלתי להתאהב בה שוב ולא אמרתי כלום כי פחדתי שהיא שוב תדחה אותי. אני במשך חצי שנה בערך הייתי הרוס בגלל שלא יכולתי להיפתח לידידה הכי טובה שלי שהיינו ממש קרובים וכל יום היינו יחד וראינו סרטים ביחד וכל מה שידידים טובים עושים, והייתי מאוהב בה וכל מה שרציתי זה שנהיה יחד. ואז כשהחלטתי להיפתח שוב, אחרי חצי שנה או יותר של ייסורים היא לא רצתה.
זה שבר אותי לגמרי ועכשיו, אחרי בערך 3 חודשים, אני בסדר גמור. פתאום הבנתי שהרבה בנות רוצות אותי ופשוט לא ראיתי את זה כי הייתי עיוור מהאהבה הזאת. עכשיו אני יוצא כל שבוע עם כמה בנות ועושה חיים. תכלס אני כן רוצה לאהוב מישהי שוב אבל אני מפחד להיפגע שוב. אז בינתיים אני חי על סטוצים מטורפים ועושה חיים ומנסה לשכוח אותה. והאמת שאני גם מצליח טוב מאוד.
הייתי בטוח שיהיה לי ממש קשה כי אחרי סבל של שנה ממנה ציפיתי שכשנתרחק זה יפגע בי עוד יותר, ווואלה זה לא נכון. אנחנו לא מדברים יותר, לא כי רבנו או משהו אלא בגלל שפשוט אין יותר מה להגיד, ניראה לי שהיא נבוכה מהעניין יותר ממני.
בקיצור, דבר איתה ותגיד מה שאתה מרגיש. אם לא תנסה לא תדע מה יכול היה להיות אם...
כתבת בעצמך את מה שאתה צריך להגיד לה:
" יש שם רגש אני לא יודע אם הוא גדול אבל אני יודע שהרצון שלי להיות איתה יותר גדול מהרגש. פשוט היא אולי היחידה שבאמת גורמת לי להרגיש טוב וממש כיף לי איתה! ואין כאילו אני מת עליה על האופי שלה בעיקר היא ילדה מדהימה!!! ותמיד חשבתי ככה זה לא רק בגלל שאני מרגיש אליה משהו."
תגיד לה את זה ותראה איך היא תגיב.
|