17-09-2006, 13:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
פיקנטי?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "בואו נכיר אחד את השני, שכל אחד יכתוב על עצמו 3-4 עובדות "פיקנטיות""
המאכל האהוב עלי הוא צ'ילי בשר, אני אוהב גם סיני/תאילנדי חריפים, הודי טוב... אה... לא פיקנטי כזה? נו טוב, נחפש משהו.
1. עד כיתה א' - ב' הייתי הרופא של כל בנות השכונה, הספסל של כניסה ג' היה שולחן הטיפולים.
מאז אני לא מצליח למצוא מספיק פציינטיות בשביל הפרקטיקה שלי (האמת מחפש אחת קבועה, לא צריך קריירה).
2. ביום הראשון של כיתה ב' (נו לא בטוח ביום הראשון, אבל זה נשמע יותר טוב) מישהו, ואין לי מושג למה, דחף אותי מאחורה בהפתעה על הריצפה. התוצאות - שלולית קטנה של דם, ילד צורח ושן אחת קדמית שעפה.
3. כיתה ד' או ה', נסענו ליום כיף בפארק ברמת-גן. הייתה שם טירת אוויר, כזו שקופצים בפנים ומשתעשעים, אחלה כיף לילדים, נכון? אני וחברה שלי משחקים וקופצים, בדרך למעלה הייתי מה זה שמח, בחזרה למטה קצת פחות. בזמן הנחיתה השיניים החליטו להיסגר על הלשון. התוצאה - ילד מדמם במשך כארבע שעות, שבועות של צלקת מעצבנת בלשון.
4. לא מספיק שאיבדתי שן בכיתה ב'? יום אחד, בחופש הגדול בין... אולי ו' לז', כאבי תופת איומים בשן קדמית, כנראה השן שצמחה במקום החלב שאיבדתי לפני זה (לא בטוח, שניהם היו בחזית)
רצים לבית-חולים, טיפול שורש חירום ומבנה. כשבועיים כל המבנה נופל ואני נשאר עם חצי שן... רצים לרופאה מומחה, גומרת לי את שאר השן - מוציאה לי את העצב ומראה לי מול הפנים (תענוג של מראה) וכך זכיתי לכתר פלסטיק מעל שן מתה כבר בגיל 12-13. (היום זה כבר ציפוי טיטניום ומעליו חרסינה). למה זה קרה? מי יודע? זיהום?.
5. חתכתי ולבסוף הברזתי מכמעט חצי-שנה של כיתה ח', עזבתי את בית-הספר בכיתה ט' אחרי כחודשיים. אחרי שנה ניסיתי עוד חודש, ועזבתי. מאוחר יותר השלמתי חלק מהבגרויות אקסטרנית, אבל התגייסתי ואחר כך יצאתי לקורס קצינים ללא בגרות מלאה. את המקצוע האחרון עשיתי אחרי שיצאתי מקבע ולפני האוניברסיטה. את הבגרות הסופית קיבלתי במילואים ורצתי להגיש אותה למשרד ההרשמה.
6. בעברי הצבאי עברתי על כל פרופיל צבאי מ-24 עד 97.
7. הצלחתי להתחמק ממשפטים כל שירות החובה שלי, למרות שפעמיים יצרתי פיצוצים מול מפקדים שבגינם הגיע לי רשמית לפחות להישפט. למרות כל הרצון שלי להמנע ממשפטים, בהשלמה החיילית נשפטתי על הפקרת נשק (30 שניות, בלי עדים, הודאה עצמית) ורותקתי ל-10 ימים... נשפטתי פעם שנייה שוב בקבע ויצאתי זכאי. על מה? לא קמתי לשחק כדורגל עם המטה...(אבל לזכותי, לא הייתי בבסיס).
8. מעולם לא השתמשתי בסמים ולא אשתמש. עישנתי קצת בשנה הראשונה שלי בצבא, אבל הפסקתי די מהר. צריכת האלכוהול שלי מעולם לא הייתה גבוהה ולאט, לאט היא יורדת לכיוון האפס. אני לא סובל את הטעם של יין. לגנותי, אני נלחם בשתי התמכרויות - האחת לשוקולד ודברים מתוקים (אבל בעיקר הראשון). אני נלחם בזה כל הזמן, ובמשך כמה שנים וצבא די התגברתי על זה, אבל לפעמים יש לי פשוט רצון בלתי נשלט למשהו מתוק (אין לי מושג, אולי זה רפואי?). הייתי מכור לקולה, היום I'm a social drinker.
9. אני זוכר את הפעם האחרונה שבכיתי, זה היה לפני כחמש שנים, ועוד פעם אחת שלוש שנים לפני זה, זהו. אני די אבן מבחינה רגשית.
10. תמיד חושבים שאני רוסי. אני שונא את זה.
ובונוס לסיום - יש לי שלוש צלקות על גופי. דרכי השגתן אינן מתוארות בהודעה זו.
John Kennedy Toole
נערך לאחרונה ע"י GrimReaper בתאריך 17-09-2006 בשעה 13:33.
|