לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-06-2006, 18:05
  viva la raza viva la raza אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.03.06
מתרגש לקראת הגיוס של אחותי-עזרה בבקשה.

שמעו חברים אחותי מתגייסת בפברואר ואני מתרגש לקראת זה בגלל שאף פעם לא הייתי ממש מדבר עם אחותי או קשור אליה ממש אלה רק אוהב אותה בתור אחות ברמה ממוצעת אבל עכשיו שיהא עומדת להתגייס אני מבין מה אני הפסדתי כל הזמן הזה כי עכשיו אני בקושי יראה אותה ובמסיבת סיום שלה הראו קליפ שבוא הראו מלא סירטונים קצרים ותמונות של השיכבה וגם אחותי הופיע כמה פעמים והייה כתוב מחזור ו' נפרד ממכם אנחנו נתגעגע ואז עהבנתי שזהו אחותי סיימה בית ספר יותר אני לא איתה באותה מסגרת (תיכון) ולא ניפגש ושהיא בעצם עכשיו מסיימת את הילדות ועוברת לבגרות ורק אז הבנתי כמה טיפש הייתי שלא הייתי איתה בקשר יותר טוב ולכן אני עכשיו קצת יותר קרוב אליה והיא הבחינה בזה ושאלה אותי גם למה כמה פעמים ולא עניתי לה אבל מה שאני בעצם בה לבקש ממכם זה פרטים על גיוס של בנות לא קרביות כאילו כל כמה זמן אני יראה אותה מתי תחזור לכמה זמן (אין לנו בסיס בקרבת מקום כי אנחנו בישוב ליד אשדוד והיא תלך כנראה למודיעין) ועוד כל מיני פרטים על החזרות שלה הביתה והקשר שהיא תוכל לבצע עם המשפחה.
וחוץ מזה הייתי שמח לקצת תמיכה נפשית כי אני מתרגש רק מלכתוב את המכתב הזה (ואני לא ילד קטן... אני פשוט עשיתי סויץ' והבנתי דברים פתאום הכל נגלה לפני).
בתודה מראש
VIVA LA RAZA
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-06-2006, 18:45
  gothic_ gothic_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.12.04
שלום
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי viva la raza שמתחילה ב "מתרגש לקראת הגיוס של אחותי-עזרה בבקשה."

את האשכול עצמו הייתי מציע לכתוב גם ב"מה שבלב" או לבקש להעביר אותו לשם.

בכל מקרה- תשמח שאתה מרגיש ככה, זה אומר שאכפת לך מאוד מאחותך! עד פברואר יש לכם המון זמן יחד, תוכלו להקרב מספיק....
בצבא, חוץ מהטירונות, היא תוכל לדבר איתך כל יום בטלפון (ככה שגם אם היא תעשה שבתות בבסיס, תוכלו לשמור על קשר רציף).
יש הרבה תפקידים במודיעין שעל כל 11 ימים בבסיס נמצאים 3 בבית. זה אומר שהיא תצא חמישי-שישי-שבת אחת לשבועיים. (זה המקרה הכי "גרוע"). חוצמזה יש סיכוי שהיא תהיה כל יום בבית או כל סוף שבוע בבית.
כרגע אל תתעסק בגיוס שלה, תתעסק בה. אל תחייה את העתיד, המטרה שלך עכשיו להתחבר אל אחותך....כל עוד היא לא התגייסה אין לך מה לסבול את הגעגוע...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:48

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר