לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-06-2006, 13:29
  emp emp אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eavotoil שמתחילה ב "מסלול ל ל"א"

שלום...

אז ככה חבר...

היחידה עליה אתה מדבר של מפעילי ל"א נחשבת מאוד מובחרת וכוללת לרוב נופלי טיס (יותר 50% הם נופלי טיס).

הם לא יושבים רק בתל-נוף למרות שזה הבסיס בו הם עוברים את רוב הקורס שלהם.

לגבי משך הקורס...הוא לא קבוע מכיוון שלאחרונה קיצרו את משך ההסמכות ובכך את הקורס כולו.

הקורס כולל גם בנות (+יתרון ) .

עוד יתרונות ביחידה זו היא שהם עושים באמת קורס צניחה, אם תצא משם לקצונה תוכל לחזור ליחידה שלך וקצינים ממקומות אחרים לא יכולים להכנס אליה.
מפעילי ל"א הם עזר צוות אוויר וכל המשתמע מכך.
על היחידה השנייה שלא מתעסקת בהפעלה בתכלס של המערכות האלו...:
ההצבות בכל בסיסי ח"א בארץ, כפופים לט.תחזוקה, העבודה לא קשה בשני המקומות והאנשים טובים.

בשתי היחידות אתה צריך להיות בעל סיווג של סודי ביותר והשירות מעניין.

בהצלחה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-06-2006, 09:39
  iaf001 iaf001 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.12.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי emp שמתחילה ב "שלום... אז ככה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי emp
שלום...

אז ככה חבר...

היחידה עליה אתה מדבר של מפעילי ל"א נחשבת מאוד מובחרת וכוללת לרוב נופלי טיס (יותר 50% הם נופלי טיס).

הם לא יושבים רק בתל-נוף למרות שזה הבסיס בו הם עוברים את רוב הקורס שלהם.

לגבי משך הקורס...הוא לא קבוע מכיוון שלאחרונה קיצרו את משך ההסמכות ובכך את הקורס כולו.

הקורס כולל גם בנות (+יתרון ) .

עוד יתרונות ביחידה זו היא שהם עושים באמת קורס צניחה, אם תצא משם לקצונה תוכל לחזור ליחידה שלך וקצינים ממקומות אחרים לא יכולים להכנס אליה.
מפעילי ל"א הם עזר צוות אוויר וכל המשתמע מכך.
על היחידה השנייה שלא מתעסקת בהפעלה בתכלס של המערכות האלו...:
ההצבות בכל בסיסי ח"א בארץ, כפופים לט.תחזוקה, העבודה לא קשה בשני המקומות והאנשים טובים.

בשתי היחידות אתה צריך להיות בעל סיווג של סודי ביותר והשירות מעניין.

בהצלחה

אתה מבלבל בין היחידה הקרקעית לגפי ל"א בט. תחזוקה השונות.

היחידה הקרקעית כן עוסקת בהפעלה של ל"א, היא יחידה בפני עצמה ויש לה בסיס משלה ולא כפי שנכתב. אין ההצבות בכל בסיסי ח"א בארץ, והיא לא כפופה לט.תחזוקה.

גפי הל"א בטייסות התחזוקה לעומת זאת עוסקות בתחזוקה של מערכות ל"א מוטסות ולא בהפעלה. שם ההצבות הם בכל בסיסי ח"א בארץ.

ל-eavotoil: זה שאתה שוחר בחיל האוויר הוא חיסרון ולא יתרון. הסיכוי של שוחר להגיע לאחת משני יחידות הפעלת הל"א, והמוטסת בפרט, הוא אפסי. שוחרים מיועדים לשרת כטכנאים. אתה כן עשוי להגיע לגף ל"א בט. תחזוקה באחד הבסיסים. תפקיד זה לא שונה מהותית מכל תפקיד טכני אחר. כדי להגיע לשם עליך לבקש בטכני להיות בקורס טכנאי ל"א. יחד עם זאת, אני הכרתי מישהו שהיה טכנאי בט. תחזוקה (לא ל"א דווקא) שיצא לקצונה תעופתית אחרי יותר משנה בשירות סדיר והגיע ליחידת הל"א הקרקעית.
ישן 05-06-2006, 10:03
  iaf001 iaf001 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי eavotoil שמתחילה ב "אמרו לנו שאנו מיועדים לכול..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי eavotoil
אמרו לנו שאנו מיועדים לכול חייל האוויר אני יכול לעשות כול תפקיד בחיל במיוחד עם הוא קשור לביצע המקצוע שלמדתי!

לדעתי אין כול פסול שאני יגיע ליחידה הזו! כי זה המקצע שלמדתי ואני נישר בחייל כמו שנותנים לשוחרים להיכנס לקורסי אוויוניקה , אבנט כחול...(זה בדוק)
ד"א הקורס נחשב טוב? (ל"א מוטס) מה אני מקבל בסימו (סיכה\קנפץ...) העם האדם נחשב כאיש צוות אוויר ועם הוא יוצא לקצונה אז למה הוא הופך..
אמרו לי ש 50 אחוז מהקורס זה פרחי טיס שנפלו לכן קצת קשה להיתקבל

אם זה מה שאמרו לכם אז הם שיקרו לכם.

שוחרים מיועדים להיות טכנאים במערך הטכני ולא שום דבר אחר. גם לדעתי אין כל פסול שתגיע ליחידות הל"א או לכל יחידה אחרת בח"א או בצה"ל אבל זה מה שקורה בפועל.

קורסי אוויוניקה ואבנט כחול הם קורסים טכניים ושוחרים יכולים להיכנס לשם כמו לכל קורס טכני אחר בעיקרון. כמו שאמרתי יש לך גם אפשרות להיות טכנאי ל"א אך לא מפעיל ל"א.

הל"א המוטס נחשב ליוקרתי יחסית ולו רק בגלל שהוא מוטס. לדעתי הרבה יותר מ-50% (אם לא כולם) ממפעילי הל"א המוטס הם פרחי טיס שנפלו.
ישן 05-06-2006, 18:51
צלמית המשתמש של kobi_301
  kobi_301 kobi_301 אינו מחובר  

שלח הודעה דרך ICQ אל kobi_301
תגובה..
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי aldema שמתחילה ב "הזה שאתם מדברים עליו עם 50%..."

"הזה" זה אכן מטיסי מזל"טים או בשמו הנכון יותר קורס מפעילי כטב"מים וכן כמו שאמרת כרגע ממה שידוע לי הוא לנופלי טיס בלבד למרות שפירסמו לא מזמן באחד הביטאונים האחרונים כתבה על כך ששתי בנות שלא היו בטיס סיימו בהצלחה את הקורס. בקיצור נראה לי יהייה קשה למי שלא בקורס להתקבל אליו. אם יש דרך שאני לא יודע עליה אני ישמח לשמוע.

עריכה: טעות קטנה בהבנה.. הזה שדיברו עליו זה מפעילי לוחמה אלקטרונית. אתה דיברת על משו אחר, ראה פירוט למעלה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:40

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר