30-05-2006, 14:14
|
|
|
חבר מתאריך: 28.05.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי bertold
לא הצלחתי להבין אותך.
טיל קסאם עם 3 ק"ג חומר נפץ עליו שהסיכוי שהוא ייפגע במשהו הוא 5%, וגם אז הוא לא עושה יותר מדי, זה לא אסון.
טיל עם טווח של 200 ק"מ שהם יכולים לשלוח אותו למרכז,
ואז הסיכוי שהוא ייפגע הוא הרבה יותר גדול, מה שגם פגישה של 600 ק"ג חומר נפץ בכל מקום כמעט תעשה נזק חמור, זה לעומת זאת כן אסון.
בכמה חיי אדם אתה מודד אסון ?
משטר איראני לא יציב, שכל יום הנשיא שם יכול להתעורר בבוקר ולהחליט שהיום הגיע היום שהוא צריך למלא את האמונות הדתיות שלו ולהשמיד את ישראל, זה אסון,
זה תסלח לי בולשיט, תוצאה של שתיפת מוח שיטתית.
רק שזה אסון שאנחנו לבד לא יכולים לעשות איתו שום דבר
כך צריכה לדבר מדינה עם פוטנציאל צבאי ובין היתר גם גרעיני לפי מקורות בחו"ל, (שתהיה בריאה הצנזורה שלנו) גדול מרוב מדינות אירופה ?
ועם אסון חיזבאללה ספציפי אנחנו יכולים.
תיקון - כל מה שקרה ביננו לבין חיזבאללה עד כה, ברוב מוחלט של מיקרים מראה שאנחנו לא יכולים והוכחה הכי פשוטה לכך זה שהם באים ובאים שוב.
|
אתה לא יכול לבקש לא מצה"ל ולא משום צבא שבעולם להתמודד כמו שצריך עם קסאמים.
עם כל הטכנולוגיה שיש, ויש, יש גבול למה שצה"ל יכול לעשות, ואם הפלסטיניים לא היו מטומטמים הם גם בחיים לא היו מקבלים טיל לפנים.
עצם העובדה שנחתו בישראל כבר כמה מאות קסאמים, ואף בן אדם לא שילם לא בחייו ואפילו לא נפצע, וקסאם זאת רקטה מסכנה שצריכה לפגוע פגיעת PIN POINT במישהו כדי להרוג, לא, זה פשוט לא אסון.
ונכון וברור שנכון שאני לא מתכוון שלא צריכים לנסות לעשות עם זה משהו, וברור שאני יודע שזה צריך להפסק, אבל אתה צריך לשים הרבה הרבה קווי הפרדה בין קסאם לבין טיל ק"ק, אין שום הבדל ביניהם, חוץ מהעובדה ששניהם עפים ( " " ).
משטר איראני לא יציב, שטיפת מוח?
תגיד אני נראה לך איזה ימני שמוצץ כל שטות שיוצאת לבנימין נתניהו מהפה?
אני מאוד פעיל ומתעניין בכל מה שקשור לאיראן, אני גם פעיל בפורום צבא איראני, שיש שם עוד כמה ישראליים, ולמרות שרוב האנשים מ" הצד השני " הם אנשים מטומטמים שאי אפשר להריץ איתם דיון רציני, יש גם כאלה שאפשר, ולמדתי שם הרבה.
אתה לא יכול לסמוך על אף אחד, אף אחד, כל עוד הוא הולך בדרך האמונה שלו.
כשבן אדם מאמין שהאמונה שלו צריכה להתמלא, וגם מאמין שבמידה והוא ימלא אותה יהיה לו מקום בגן עדן, אין שום סיבה שבעולם הוא לא ייפעל לפיה.
נראה לך שאכפת לו מהעם האיראני שיסבול במשך עשרות שנים אחרי פעולה כזאת? לא! לא אכפת לו.
הטיעון שלו יהיה שכולם הרי יילכו לגן עדן, אז מה זה משנה אם הם ימותו?
יהיה להם אחלה של " חיים " אחרי המוות במידה והם ישמידו את ישראל, אז למה לא? נראה לך שהם מפחדים למות? לא. הם לא, לפחות רובם.
עם כל הכבוד, ובאמת כל הכבוד שבעולם לצה"ל, צה"ל אינו מסוגל להשמיד את בסיס הגרעין האיראני ( אבן היסוד שלו ), בלי לגרור תגובה מצד כל העולם המוסלמי שתגרום פשוט לסבל פה בארץ, ורק אז אולי נתחיל לחשוב אם זה היה שווה את זה.
שטילים איראנים יהיו בדרך לישראל, עם אטום או בלי, ויתחילו ליפול בתל אביב ובחיפה, רק אז כולנו נעצור לחשוב, ונראה למה גרמנו בשטויות שלנו.
היחידה שיכולה לעצור את איראן בלי לגרור לעוד מלחמת עולם, זאת ארה"ב.
|