1. כנפונים אלו מצויים בכל מטוס F-16, ותפקידם לשפר את יציבות המטוס בזוויות התקפה גבוהות.
2. לפי איך שזה נראה לי, אין כלום על תחנה 5, ומה שסימנת זהו מיכל הדלק השני שנמצא מתחת לתחנה 4.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
אתה יודע כיצד מפתחים שיחה חנושא שאתה מעוניין בו ? - ובכן שואלים שאלה רטורית - שאלה שאתה יודע את התשובה לה אבל מצפה לפתח דיון קטנטן בנושא ואז להכנס ולתרום אם נותר משהו לתרומה.... או וגם - כמו תמיד - ללמווד משהו שלא ידעת...
במקרה שלנו - זה לא עבד . קיים כנראה עניין רב יותר בקרני הקסדות של הצוות הדני מאשר במטוסים ובמערכותיהם.
אני דווקא מעוניין מאוד לשמוע מה רצית להעלות, למרות שאני חייב להודות שבין דיון על בידונים של F16 לבין דיון על הבידונים של הלגה, הלגה מנצחת (אבל אולי זה בגלל שאני לא אוהב מטוסים )
אני זוכר במעומעם כתבה מבטאון חיל האוויר שעסקה בבעייתיות של הצבת צלפים על מסוקים בגלל הרעידות של המסוק שגורמות לכך שירי מדוייק כמעט ואינו אפשרי. דובר ג על ניסיון לתכנן פלטפורמה צפה לינשופים, עם כיסא ועמדת ירי מסודרת, אך הנושא נזנח עקב קשיים טכניים. אם כן מה האפקטיביות של צלף מוסק?
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי general_m שמתחילה ב "באחת התמונות ישנו צלף על מסוק."
היה מין מיתקון שאמור לייצב אותך על בלקהוק עם בארט, לא עבד מי יודע כמה.
ניסיון עם נשק בריחי כזה או אחר גם לא הצליח, למרות שהיה יותר מוצלח מהבארט.
דווק כוונות "סער" טריג' עם צלב אדום וכו' היו יותר מוצלחות.
חבר לצוות שהיה על יסעור בניסוי מקביל טען שהיה יציב מאוד ואכן הוא פגע לא רע.
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי itamars2 שמתחילה ב "למה הם יורים שוב במטרה שהופלה?"
הם לא. נראה שאת ה 120 הם יורים על המל"ט מטרה, ואת ה 9X ו- L הם יורים על נור תאורה (וגם כתוב בסרטון בקטע הרלוונטי שזה flare).