לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-05-2006, 16:31
  הנוקם הנוקם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.05.06
אינני מכיר את האיש אבל דרכיו ליגיטימיות ומביאות תוצאות!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "נתן זהבי קורא לבוא עם טרקטורים ולהרוס את הבית של אולמרט."

הוא רק מתריע בשער בעוד אני פועל כנקמה ומכאן הוא שמי!

כל מי שפגע בי במשך 5 שנים האחרונות ישלם עכשיו על מעשיו כאשר אני משתמש באותם דרכים שהם פעלו נגדי.

והכוונה היא לבתי המשפט.

בפרשה שלי היא פרשת פרמייאן השניה ובה מעורבים שוטרים מושחתים שתפרו לי תיקים ללא הפסקה ועכשיו יעמדו הם למשפט בפני אותם שופטים.

אנשים כמו דוד סיסו מפקד מרחב חוף ישלם בכיסאו על שלא עצר את פעולת אותם שוטרים!

הזמן הקרוב אני מקווה יתפרסם תוצאת העירעור שלי בבית המשפט העליון ואז הארץ תרעש פעם שניה.

להזכירכם מבקר המדינה הגדיר אותי כחושף שחיתות ובקש לשנות את החוק של העלבת עובד ציבור כך שכאשר תוקפים עובדי ציבור וחושפים אותם חייבים לתת לאותם אנשים להוכיח את דברם (לא מדובר על מילים כמו בן זונה או נאצי)

ואם לא ניחשתם מאחורי הכינוי מסתתר אונגרפלד האגדי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-05-2006, 23:40
  kobi_rahmian kobi_rahmian אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל kobi_rahmian שלח הודעה דרך MSN אל kobi_rahmian
העיתוני זהבי.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "נתן זהבי קורא לבוא עם טרקטורים ולהרוס את הבית של אולמרט."

דעתי על העיתוני: נתן זהבי.
אדם שכל הזמן יושב ומתלונן על דברים צודקים ומחמיר את המצב, האדם הזה הוא רוח וצילצולים.
הוא מוציא הוצאת על פוליטיקאים בדרכים עקיפות אשר הוא מוציא אותם בתור "האנשים המגעילים שבחברה" והוא "הצדיק התמים שמחפש צדק".
כמו כן אמר לגבי הסקר שהציבור בחר בו בתור העיתוני שהכי מתאים לו להיות פוליטקאי, ואמר "אני אוהב ללכת עם הסנדלים שלי" (על זה אני לא כועס מפני שזה צנוע, אבל צריך להיות צנוע בלי לדבר). כל זה בשביל להרוויח עוד העדה מקרב הציבור.
עוד אני חושב עליו שלבסוף אחרי כל כך הרבה קרדיט מהציבור הוא היה פולטיקאי צמרת.
ובקשר לחולי הסרטן, תעשה את זה בשקט, זה מראה לפי דעתי יותר גדולה מאשר לפוצץ זיקוקי תאורה ורימונים.

*דעתי האישית בלבד!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר