25-05-2006, 00:12
|
|
|
חבר מתאריך: 17.05.05
|
|
חרא תפקיד????
תגיד לי על מה אתה מדבר? מה הוא תפקיד טוב בעיניך , טייס הוא תפקיד טוב ? חוקר מודיעין ? אולי לוחם שייטת ? מה עם תלפיות או שחקים הם תפקידים טובים ?
מחליא אותי הסיווג הזה של תפקידים לתפקידים "חרא" ותפקידים "שווים" מה קרה?, למה אם מישהו טייס אז הפלוצים שלו פתאום מסריחים פחות ואז הוא מריח פחות "חרא". העובדה והלך הרוח הזה שאנשים בטוחים שייש תפקידים שלא שווה לעשות אותם הם אחד מהדברים המרכזיים שגורמים לצבא שלנו להיות פחות ופחות צביוני , פחות אידיאולוגי, ולמען האמת הופכים אותו לצבא שבו לאנשים אכפת יותר ממה שהם ירוויחו מהשרות הצבאי שלהם מאשר מה שהם יתנו למדינה. מתי בפעם האחרונה חשבת לוותר על תפקיד נוצץ למען תפקיד שיש בו משהו שהוא יותר מסתאם קוריוז של צניחה ממסוק על הירח תוך כדי סירוק עשבים שוטים(שהצבא יקרא לו כנראה סודי ביותר). אני מתבייש כמישהו שעומד להיתגייס לצבא שדעות כאלו נשמעות ועוד בפורום שזה עיסוקו.
אני מציע לכל ה "טייסים" וה"שייטים" למינהם להיזכר טוב טוב באנשים שעזרו לייחידות האלו להתבסס ולהיות מוקמות , שהם ברובם , לא טייסים תמוהה כמו שזה עלול להשמע , ובטח לא לוחמים ביחידות המובחרות(הזוי אני יודע) אלא היו אנשים שהקדישו לפעמים לא רק את השירות הצבאי שלהם אלא גם את החיים שלהם ללימוד אנשים אחרים מיומנויות חשובות ועסקו מרצונם בעבודות שנראות בתחילה שוליות אבל הן, הן אילו שגורמות לצבא לתקתק.
אל תשכחו שהצבא שלנו לא היה תמיד מפואר כמו שהוא היום ושהוא גדל וטופח בזכות אנשים שהיו מוכנים לעשות איזו עבודה שיאמרו להם בלי לחשוב כמה היא "חרא" או לא
כי גם צבי הנינג'ה התחילו בביוב , קוואבנגה!