26-05-2006, 17:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.02
|
|
אני הייתי אתמול (חום חמישי, היום האחרון) ודווקא די נהנתי
נכון שהיה צפוף מוות וממנה אחת התאכזבתי קשות (שיפודי אנטריקוט של מיקה. המנה גם היה קטנה וגם התיבול היה סתמי ומלוח מדי), אבל שאר המנות נתנו תמורה טובה יחסית למחירן.
התחלנו במנת בשר כבש מיושן של FOOD FETISH (?), מנה יפה מאוד של בשר. לא מתוחכמת, אין רוטב מיוחד, רק בשר טוב צלוי (מעט יותר מדי לטעמי) שהוגש בצלחת יחד עם תפוח אדמה שלא נדענו בו יותר מדי.
המשכנו עם בירה ארגנטינאית מהדוכן של אל-גאו'צו, בקבוק 330 מ"ל עבור 10 ש"ח. לא רעה, מאוד מינימליסטית, אפטר-טייסט מאוד נקי. חביב.
לאחר מכן לקחנו 2 מרגריטות לימון מצ'ימיצ'נגה בעבור 20 ש"ח לכוס. הכוסות לא היו גדולות במיוחד, אבל המרגריטה שבתוכן, פשוט תענוג לחיך. מרגישים את ההבדל בין מקומות שמכרו מרגריטה שעשויה מפריגת ובין מוצר איכותי.
המשכנו עם אוסובוקו של מבשלת הבירה + 2 חצאי ליטא. האובוסוקו עלה כמדומני 25 ש"ח והיה חביב מאוד, והבירות עלו כ"א 15 ש"ח.
אחרי מבשלת הבירה חייבים קצת בירה אמיתית, אז עברנו בדוכן הבירות. במילה אחת, אכזבה. בשלוש מילים, כמעט אכזבה מוחלטת, כי לפחות היתה שם גינס. בשנים הקודמות (לפני שנה לא הייתי) היה מבחן עצום של בירות שבאופן רגיל אין בארץ. אז מסתפקים בגינס, לפחות הברמן השתדל למזוג אותה בצורה נכונה. פעמיים גינס חצי ליטר, 15 ש"ח כ"א.
לחברה התחשק משהו מתוק, אז עצרנו בדוכן של שטראוס שם היא חיסלה 2 קינוחי מילקי שחילקו. אני הסתפקתי בלפנטז על דוכן שמחלק גינס חינם.
ולבסוף קינחתי במנת קלמרי וסרטנים של קולומבוס. הסרטנים היו לא רעים בכלל, אבל הקלמרי ידע ימים טובים יותר. עוד 20 ש"ח.
פחית מניאטורית של דיאט קולה, חינם.
וזזנו הביתה, ברגל.
צריך להוריד את הקלוריות.
|