18-05-2006, 20:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.05.06
|
|
אני לכוד! צריך עזרה
מצטער על הסחיטה שאני הולך לעשות לכם...
טוב, אז זה הסיפור:
לפני כ-7 הקמנו אני ועוד כמה ילדים וילדות חבורה, שנפגשת משהו כמו פעם בשבועיים, כל פעם אצל מישהו אחר ביום שישי בערב או בחופשים, אוכלים רואים סרט בדי.וי.די, משחקים והולכים. מאז אנחנו תמיד ביחד, לא הצטרף אלינו אף-אחד מאז ולא התחברנו כמעט עם אף אחד אחר, גם כשעלינו לחטיבת הביניים והכרנו ילדים חדשים. עכשיו (סוף כיתה ז'), תקלענו לבעיה. בהצבעה שנערכה בתחילת השנה (אני הייתי נגד בהצבעה הזאת) החלטנו לצרף עוד ילדה שליוותה אותנו כל השנים בתור ידידה רחוקה. היא הייתה נחמדה ושמחנו, עד לפני שבועיים. לפני שבועיים היא נפרדה לתמיד מחברה טובה מאוד שלה, ומאז החברה שלה מסכסכת בין כל חברי החבורה לבין הילדה הזאת. לי לא אכפת ממש, כי זה לא שהיא באמת מצליחה, אבל הילדה המסוכסכת (זאת שאתנו בחבורה) מעמידה אותי במצב קשה: היא כועסת על הסכסכנית, שחושבת שהיא ידידה שלי, ובינתיים שתיהן רבות דרכי. אני לא מוכן להסכים לסכסכנית, אומר לה שאני שונא אותה ולא דופק חשבון, אבל היא סוחטת אותי, כי היא מחזיקה בסוד כלשהו שלי... ופתאום, לפני שבוע נחתה עלינו עוד צרה: לחבר הכי טוב שלי יש חברה (חברה ראשונה שלו, סחטיין). אני פירגנתי, ועד עכשיו אני חושב שזה טוב, ולא רע. אבל זה מפריע למשהו אחד: הוא לא שכח אותנו, אבל הוא לא מודע לכך שסנובית מפגרת מסכסכת בתוך החבורה, כי הראש שלו בעננים. בינתיים, אני נקלעתי לעוד בעיה: אחרי 7 שנים ביחד בתור ידידים קרובים בתוך החבורה, אני חושב (אבל ממש ממש ממש לא בטוח) שאני מתחיל להתאהב (אהבה ראשונה) בילדה אחת שבחבורה.
מה לעשות?!
|