18-05-2006, 21:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.05.04
|
|
אדון "יובל" הנכבד .. עם להכריז את שמך בראש הכותרת
ציר כיסופים נסגר והוגדר כשטח צבאי סגור בלילה שבין 14-15 לאוגוסט 2005
וגם אם לטענתך המקרה שאתה טוען קרה לפני .. עדיין שוטר זה שוטר בלי ההגדרה שאותה הבאתי לעיל
חוקית על הנייר "שטח צבאי סגור " אומר , שלך לי ולכולם ובטח שבטח ילדים לא היה מה לחפש שם
זה שהם מבחירה שלהם או יותר נכון של ההורים שלהם שהם אחראים עליהם { הרי אמרת ילד בן 10 }בחרו להגיע לשם ולהתעמת עם שוטרים זה בעייה שלהם ובטח שלא של אנשי החוק
אני לא טוען שאתה ממציא אני טוען פשוט מאוד .. שחדל עם כול השטויות והסיפורים האלו על אנשי יס"מ
שמענו, ראינו ,ודי , זה נמאס !
הם בסה"כ היו במקום כאנשי חוק שביצעו בפקודה את תפקידם ובין אם תאמין או לא חלקם הגדול לא מבחירה או רצון עשו את זה , ואם אתה היית נתון למרות בחייך ע"י צבא משטרה או ארגון אחר אתה צריך להבין את זה .
לגופו של עניין .. ולא משנה מה אתה אומר מבחינת ענייני רפואה באותו סיפור שרובץ על ליבך
היו עשרות רבות ואני שוב אומר עשרות רבות בתוך הגוש ומחוצה לו בזמן הפינוי , ועוד יותר לגופו של עניין לילד שמפרכס כהגדרתך .. 2 רכבי חירום על צוותם הם די והותר
אם אתה רוצה לעזור לאותו ילד ולאחרים שאתה טוען שהם נפגעו ..
גש אליהם ובצורה ברורה ופשוטה תסביר להם מה פרוש מילוי הוראה של שוטר ונציג חוק אחר ואז אני בטוח שאת אותם תמונות שאתה טוען שראית לא תראה יותר
בישראל של היום קיים הארגון שהוא השוטר של השוטרים שמו מח"ש :
http://www.impa.justice.gov.il/MOJH...chlakot/Mahash/
קח את הילד הזה ואת הילדים האחרים או את כול מי שאתה מכיר ובמקום להתלהם כאן על אופי המוסר במקום הזה תתלונן נגד אותם שוטרים
ומח"ש { ראה ערך עמונה } יודעים לטפל ולהעמיד לדין איש חוק שסורח מתפקידו
שא ברכה !
נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 18-05-2006 בשעה 21:21.
|