לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-05-2006, 18:29
  חן אברהם חן אברהם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.06
חברה...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי KAHOL שמתחילה ב "[QUOTE=עידן למבורגיני]שאתה..."

לפני שמדרגים קבוצות כושר... אני גר בקיסריה, מתאמן באור עקיבא בכושר קרבי שמסופח אל פרוייקט "נירים" לזכרו של ניר קריצ'מן, והמאמן שלי הוא המנהל של כל הפרוייקט הזה שמאומץ ע"י לוחמי שייטת 13.
יש לנו קבוצה ברמה מאוד גבוהה, ויחסית לעובדה שאור עקיבא זה לא מקום שמושך אנשים, מגיעים לשם הרבה מקיסריה, בינימינה, חדרה והמושבים שקרובים לחיפה בחוף הכרמל (יותר מ25 דקות) וזאת למרות שיש להם הרבה אופציות אחרות..
אז אל תינעלו על אף קבוצה כי אף אחד לא יודע בדיוק מה הולך שם..

אגב, המדריך הוא סרן מהשייטת בין היתר.. האימונים מכינים יותר לשייטת מיחידות אחרות אבל עם כושר יוצאים בכל מקרה..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-05-2006, 22:53
  Sir Sebastian Sir Sebastian אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי KAHOL שמתחילה ב "רציתי להתייעץ איתכם - אימונים לקראת יום סיירות\גיבוש"

אני גר בגבעתיים
כלומר עם מכונית זה בערך לצאת 40 דקות לפני אימון
אבל לרוב לא יוצא לי הסעה(לפחות בזמן האחרון)
אז אני יוצא משהו כמו שעתיים שעה וחצי לפני אימון ולוקח שני אוטובוסים
שלמדתי זה היה באסה לא נורמלית
עכשיו זה הרבה יותר טוב
שנה הבאה נראה לי שהוא מוריד את המחיר ל 280 אבל אני ממש לא בטוח בזה
ואם באמת יש לך בעיה כספית הוא יטפל בזה

אני יגיד לך מה
המקום הזה לא רק יתן לך כושר, או ישנה אותך פשוט
יהפוך אותך לבן אדם רציני בוגר ואחראי
ואם אתה באמת מחוייב להגיע למקום טוב בצבא ובחיים אתה תיהיה מוכן לשלם כסף וזמן.

אם כושר זה מה שמעניין אותך באימון השני שלי ביובל עשיתי בבוחן בר אור בערך 56 נקודות אני לא בדיוק זוכר, בערך לפני 7 חודשיים
יום חמישי היה לנו בוחן בר אור(בתנאים לא אידאלים) ועברתי את ה-80
ובאמת לא אכפת לי עד הגיוב שלי אני עובר את ה-90
בוחן בר אור
http://www.yuvaleilam.com/knowledge.asp?cid=103
ישן 07-05-2006, 00:06
  Malshabico Malshabico אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.05
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Jay שמתחילה ב "כן אבל מה שאתה מדבר אליו נכון..."

אתה רוצה להגיד שהיית גם בעמית לכושר גם ביובל עילם וגם באחרי שאתה אומר דברים כאלה?

אני יכול לבוא ולומר אותו דבר על עמית לכושר- אבל אז גם לי אין זכות להשוות בין הקבוצות כי הרי לא התאמנתי בכולם.

ד"א בוא תן לי לספר לך סיפור קטן:
עד לא מזמן התאמן איתי מישהו שהיה בעמית לכושר שנתיים וחצי, ובין השאר בחופש הגדול התאמן אצל יובל (כי עמית לכושר לא מאמנים בחופש), אתה יודע מה הוא אמר?
הוא אמר שעמית לכושר ויובל עילם זה בדיוק אותו דבר רק במתכונת שונה קצת של אימונים, חוץ מזה- אותם אנשים, אותו תוכן , אותה הכנה, רק פרסום המותג של יובל עילם יותר הצליח , זה הכל!

הוא, בניגוד אליך, דיבר מניסיון אחרי שהיה מספיק זמן בשתי הקבוצות וראה מה יש לכל אחת להציע.

ישן 07-05-2006, 01:55
  Jay Jay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.06
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Malshabico שמתחילה ב "אתה רוצה להגיד שהיית גם בעמית..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Malshabico
אתה רוצה להגיד שהיית גם בעמית לכושר גם ביובל עילם וגם באחרי שאתה אומר דברים כאלה?

אני יכול לבוא ולומר אותו דבר על עמית לכושר- אבל אז גם לי אין זכות להשוות בין הקבוצות כי הרי לא התאמנתי בכולם.

ד"א בוא תן לי לספר לך סיפור קטן:
עד לא מזמן התאמן איתי מישהו שהיה בעמית לכושר שנתיים וחצי, ובין השאר בחופש הגדול התאמן אצל יובל (כי עמית לכושר לא מאמנים בחופש), אתה יודע מה הוא אמר?
הוא אמר שעמית לכושר ויובל עילם זה בדיוק אותו דבר רק במתכונת שונה קצת של אימונים, חוץ מזה- אותם אנשים, אותו תוכן , אותה הכנה, רק פרסום המותג של יובל עילם יותר הצליח , זה הכל!

הוא, בניגוד אליך, דיבר מניסיון אחרי שהיה מספיק זמן בשתי הקבוצות וראה מה יש לכל אחת להציע.

שאלת שאלה, ענית עליה והסקנת כבר את המסקנה ...

וכן אני אומר את זה מניסיון. הייתי בשניהם ואני יכול להגיד לך שהבדלי הרמות ברורים. אתה יכול לבחור להאמין לי או לא, זה ממש לא משנה.

ובקשר לחבר שלך , מה אני אגיד, הוא כנראה ראה משהו שאני לא... ואגב, אתה ביובל היית?
ישן 07-05-2006, 02:14
  Sir Sebastian Sir Sebastian אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.03.06
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי Jay שמתחילה ב "[QUOTE=Malshabico]אתה רוצה..."

לא הייתי בעמית לכושר אז אני לא יודע
וכמו כן יש לי הערכה מאוד גדולה לכל מי שמוכן להשקיע
יש לי חבר שהוא באיזה מקום לא גדול שמתאמנים 4 פעמים בשבוע.
וגם מדי פעם אני רואה את עמית לכושר חולפים על פני בריצה וכולנו מעודדים אותם מתוך פרגון אמיתי.
אבל אני יכול להגיד שמביחנתי ומבחינת רבים ביובל זה הרבה מעבר לאימונים.
נגיד שאם בשלושה חודשים הראשונים לפני היום סיירות, שהיו די הרבה שיחות, אנשים התעצבנו ובאו רק כדי לקרוע את התחת.
וגם אולי בחודשיים אחרי היום סיירות
אחרי חודש מרץ (שהיה פסיכי לגמרי והוציא ממנו את כל הרבאק, שזה דבר טוב כי ליום סירות אפשר לבוא עם רבאק כי זה כולה 3 שעות, אבל לגיבוש אחרי היום הראשונים כל האוויר יוצא) אני כבר לא בא בשביל האימונים וכדי לקרוע את עצמי.
זה כבר די ברור לי שזה שאני יהיה מטורף באלונקה וירוץ אלפיים בשבע דקות זה לא מה שיעביר אותי בגיבוש.
אני בא כי כבר אני לא יכול בלי להתאמן שלושה פעמים בשבוע זה משהו שהחדירו בנו. אני בא כדי להשקיע. יש שיחות ממש ממש מענינות ומלמדות. אני אישית הייתה שיחה כפולה בתחילת השנה על תאונות בצבא ששינתה לי את החיים.
יובל עילם באמת שינה אותי במקום מסויים, גרם לי להבין מה אני רוצה לעשות בחיים ובצבא, נתן לי אומץ נחישות ביטחון עצמי ורצון להצליח ולהעז. אפילו ההורים שלי אמרו לי היום שמשהו השתנה בי.
אני באימון הראשון כתבתי שאני רוצה או תלפיות או התעודה או חובלים.
וזה באמת כי לא ידעתי מה זה צבא.
וביום סיירות בבוקר הסתכלתי על הדף של ההדפויות במשך חמש דקות ולא ידעתי מה לרשום.
בסוף אמרתי נרשום מטכ"ל ובמקרה הכי גרוע נלך לגיבוש המשך אם אני לא ירצה מטכ"ל.
ולכל מי שחושב שצריך טירוף לא נורמלי ליום סיירות והרצון הכי גדול בעולם להתקבל טועה.
אני הייתי טוב ביום סיירות כי זה היה מושרש בי להשקיע ולא לוותר.

אתה רוצה כושר טוב ולעבור יום סיירות לך לכל מכינה כזאת או אחרת לצבא.
אתה רוצה להצליח בחיים להגיע למקום טוב בצבא, לצאת מהצבא שאתה עדיין חי שלם ובריא.
אני יכול להבטיח לך שאתה תלמד את זה ביובל.
וכל מי שאומר שזה לא שווה את הכסף
אז אני מבטיח לכם שכן
ובאמת שאם ההורים שלי לא היו משלמים לי על זה הייתי משלם בעצמי
ויש לי חבר שעושה את זה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:37

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר