04-05-2006, 20:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.04.05
|
|
אלוקים ישמור עליי מצרות של עשירים..:)
לק"י
אני לא מזלזלת,פשוט נראה לי קצת מוזר שזה מה שמערער לך את הבטחון,זה כל כך פעוט..אני חושבת שהבעיה היא שעל זה ביססו לך בטחון,בנות החמיאו לך וזה ניפח לך קצת את האגו,ועכשיו כשאין את זה אתה מרגיש קצת אבוד..אז בוא נגיד ככה,אם תהיה שווה את זה..ובמקום להתעסק בשערה פה,שערה שם תתעסק במה שחשוב באמת,אני בטוחה שלא תאבד שום דבר,להפך רק תרוויח.נכון חיצוניות זה חלק חשוב לא פחות מפנימות.אבל הרבה פעמים כשאין כלום בפנים וקולטים את זה,אז לא נשאר כלום בסוף..בסופו של דבר תהיה שלם עם עצמך כמו שאתה,אז פעם אתה ככה ופעם ככה,ונכון שעכשיו יש לך שיער ואולי בגיל 40 ככה כבר תתחיל להתקרח..ואם לא תלמד לקבל את מה שיש,באופן שלם אז כל פעם תריב עם עצמך,ותתבאס מהכרס..ותתבאס מהרבה דברים..תראה סה"כ החיים יפים,כדאי לראות את הטוב,היפה שבהם,לא את הרע למרות שחלק ממנו בר תיקון.אם זה באמת נורא נורא מפריע,אז תוריד בשעווה..הגברים החדשים..איך שתרצה,למרות שאני לא ממש בטוחה שזה האישיו,אבל טוב,זהו..מקווה שלא סיבכתי יותר מדי,יומטוב..