28-04-2006, 22:28
|
|
|
חבר מתאריך: 20.02.06
|
|
איך הבנת את זה?
אני בצנחנים, בגדוד 101, אני מתאמן עם מגלן ודובדבן. גם אני הייתי מורעל מגלן ולצערי לא יכלתי לעשות את הגיבוש יחטיות בגלל שברי מאמץ, ועכשיו אחרי שראיתי מה זה, אני מאושר שאני ב101. כל בוקר כשאני קם אחרי 6 שעות שינה ורואה אותם חוזרים כאובים וצולעים מעוד מסע, או כשאני בחדר אוכל מדבר עם חברים שלי ורואה אותם מנקים את הצלחות שלנו בשקט כי אסור להם אפילו לדבר בחדר אוכל, או כשאני רואה איך המדריך קרב מגע אומר להם להרים אגרופים ופשוט בועט בהם ומכניס להם אגרופים כדי לבדוק כמה זמן הם יכולים לספוג את זה לפני שהם יפלו, אני מודה לאלוהים על זה שלא הגעתי לשם.
כשתהיה בצבא תבין. מה זה "חלום חייהם"? אנשים פה אומרים שמגלן זה החלום שלהם כל החיים אז הם באו לברר מה מגלן עושים כי אין להם בכלל מושג מה זה. איזה מין חלום זה? נראה לי כמו פנטזיה של סרטים אמריקאים. גם לי היה את זה. עכשיו כשאני רואה מה זה באמת, אני מבין איזה סיוט זה.
האנשים של מגלן ודובדבן הם אנשים מאוד חזקים פיזית ונפשית כל מי שקצת נשאר מאחור פיזית או מנטלית - עף מיד. אני מעריך אותם מאוד. אבל שתדע לך שהם גם הכי שבוזים שיש, דיברתי עם חבר שם בזמן שמירה שאלתי איך במגלן והוא הסתכל עליי, חייך אליי ואמר לי "חבל שיצאתי לגיבוש יחטיות".
אם חלום חייך זה לשחוק את הגוף שלך ככה שבגיל 21 יש לך יותר בעיות בריאות ועצמות מסבא שלך, שיתעללו בך המפקדים שלך במשך 3 שנים נפשית ופיזית(מחזור קודם אחד גם התאבד בגלל זה), לבצע "משימות מורכבות" שזה חודש כמעט בלי שינה ומקלחת ויציאה הביתה לפטרל ולארוב לאיזה מבוקש בכיר ואז סוף סוף להגיע אליו ולבצע מעצר שגם תותחנים מבצעים ביום אחד לסתם מבוקש קטן, בלי שום בומים על קוליים או אפקטים מרהיבים כמו בהוליווד, בלי שום ריצה מטורפת עד לבית של המבוקש ואז להסתער, ואת כל זה לסבול במשך 3 שנים(שלא לדבר על מילואים למשך החיים) ואז להשתחרר עם כל הבעיות האלה רק כדי שתוכל להגיד לבחורה בתל אביב "הייתי ביחידה סודית", אם זה חלום חייך - וואלה אחי, לך על זה.
אני לא אומר שכולם כאלה או שאתה כזה. יש אנשים שרוצים להגיע ליחידות הכי מובחרות כי חלום חייהם זה לתת הכל למדינה שלהם ב3 שנים האלה מתוך פטריוטיות, וזה ראוי לציון, אבל האנשים האלה לא מגדירים את אגוז או שייטת13 כחלום חייהם, אלא את הרצון להיות קרבי ומובחר כמה שיותר, וכל יחידה קרבית תורמת למאבק, ואנשים שבאים בגישה של להגן על הארץ אני מכיר כאלה גם בתותחנים, גם במגלן, גם בדובדבן, גם בצנחנים וגם בחי"ר יעודי, וכולם מרוצים בדיוק באותה מידה.
אין לי מה להגיד על הנושא הזה חוץ מכשתגיע לצבא הכל יסתדר לך בראש על תדאג. הצבא יודע איך למיין אותך, זה לא משנה אם החלום שלך הוא דובדבן או מגלן או סיירת מטכ"ל או הנדסה קרבית, זה משנה אם הצבא יחליט שאתה בדובדבן או מגלן או מטכ"ל או הנדסה קרבית. אז למה סתם לעשות כאב ראש. לך לגיבושים, תתן מה שיש לך, ותגיע לאן שאתה הכי מתאים.