לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה הדרבי החיפאי חוזר! בוא לעשות מזה כסף חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > ספורט
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-04-2006, 17:17
צלמית המשתמש של AlienwareIL
  AlienwareIL AlienwareIL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.07.05
כתבה הדיון בעניין אבוקסיס - ביום שלישי הבא

סף קינן ציין בדו"ח ששלח הבוקר את התנועה המגונה שביצע קשר הפועל ת"א לעבר אוהדי נתניה. הדיון יתקיים יום לפני חצי גמר גביע המדינה בשבוע הבא.

יוסי אבוקסיס ביצע תנועה מגונה לעבר היציע שאוכלס על-ידי אוהדי מכבי נתניה", כך נכתב בדו"ח של השופט הבינלאומי, אסף קינן, על המשחק בשבת בין מכבי נתניה להפועל תל-אביב.
הדיון יתקיים ביום שלישי הבא, יממה לפני משחק חצי גמר גביה המדינה בין הפועל תל-אביב לבין בני סכנין. כך שרק 24 שעות לפני שריקת הפתיחה למשחק, ידע דרור קשטן אם אבוקסיס יעמוד לרשותו במשחק החשוב.
כזכור, בתוספת הזמן, לאחר שספג קללות ויריקות מיציע אוהדי מכבי נתניה בעקבות עבירה שביצע על איברהים עבדול ראזק, נראה אבוקסיס כשהוא אוחז באשכיו ומסנן לעבר האוהדים "קופים". את המילה קופים לא ציין קינן בדו"ח השיפוט.
בעקבות ציון האירוע בדו"ח, לא יהיה מנוס ככל הנראה מהעמדתו של אבוקסיס לדין בהתאחדות לכדורגל. הקשר עלול לספוג עונש גדול יותר מהרחקה אוטומטית ממשחק אחד. אם יספוג עונש של הרחקה משני משחקים ומעלה, לא יוכל לשחק בחצי גמר גביע המדינה מול בני-סכנין.
לאחר המשחק הסביר אבוקסיס: "אני לא יודע מה הקוון ראה ובכל מקרה לא התכוונתי לעשות את מה שמייחסים לי. לא נגעתי בביצים בסה"כ משכתי את המכנסיים. הקוון צעיר מאוד והושפע מהקהל שישב עליו כל הזמן. אם מישהו חושב שזו היתה הכוונה שלי אני מצטער, כי על הטעות הזו אני עלול לשלם ביוקר".
על הקללות שכוונו באופן אישי אליו אמר הקשר: "בכל מקום שאני מגיע מקללים אותי. הקהל היום זרק מקלות, ירק וקילל ואם אי אפשר להשתלט עליו שיחזירו את הגדרות. בפעם הבאה אני לא אמשוך במכנסיים אלא בחולצה - רק שלא יגידו שאני מושך בפטמות".
הדו"ח של קינן כלל גם אירועים משמעתיים נוספים. קינן ציין כי שוער מכבי נתניה, אבי פרץ, הורחק לאחר שהמשחק נגמר. זאת, מכיוון שפרץ "תפס בזלזול בצווארון של עוזר השופט, ואמר לו: "אתה לא תשפוט יותר בליגה הזאת, הליגה הארצית מתאימה לך".
קינן ציין גם כי בדקה ה-90 השליכו אוהדי מכבי נתניה מספר מוטות פלסטיק, בקבוקי שתייה, ופירות לעבר המגרש. השופט הבינלאומי ציין כמובן גם את הרחקתו של אבודו אוקוצ'ה ממכבי נתניה, שזרק כדור על טל חן במחצית הראשונה.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://images.one.co.il/images/d/gg79977.jpg]

------------------------------------------------
אבוקסיס יחטוף חזק חזק בעקבות הדו"ח הזה, מה שאייל קיבל פחות מזה.. שישעו אותו עד סוף העונה.. אמן.

חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:38

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר