אני מקווה שאף אחד לא מתנגד. אין ספק שהוא המיט אסון ושזה נורא.
ינוחו על משכבם בשלום כל הרוגי הצונמי. 26 בדצמבר.
אני מאוד מצטער אם זה לא היה במקום, פשוט נראה לי שהרבה רוצים לראות, ואולי אפילו גם כדאי לראות. אחרי הכל אין הרבה תיעודים של הגל עצמו, אלא רק מה שנשאר אחריו.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Obislu שמתחילה ב "כרגע מספר ההרוגים עומד על 70..."
בהחלט אסון קשה...
רק דבר אחד
באחת התמונות יש אנשים אם מטריה
בלי להעליב אוו משהו כזה חס ושלום
אבל הם חשבו שזה יעזור להם ? o_O
בהחלט לטבע יש עוצמה מדהימה.
למה הם לא בורחים? כל שנייה שהם רצים עלולה להציל
אותם. ומי כל כך קמצן שהוא שומר על המטרייה שלו בזמן
הגל? פשוט מפגרים. אבל אני מאד התפלאתי שככה
הטבע עושה. המורה למדעים אמרה כי כדור הארץ סטה
ממסלולו וזה מה שגרם לצונאמי.
איתי מאיר אתה חוצפן. לא מספיק האשכול הקודם שזלזלו והריצו צחוקים על אסון הצונאמי (שננעל בעקבות זאת), אתה מנצל עכשיו גם את זה?! בסדר, אתה צוחק על אנשים, אבל לא באשכול הזה. תאמין לי עם כל הצחוקים הייתי חוסם אותך, "רק בשביל הצחוק".
ואתה, זה שהגבתי לו, גם אתה לא הכי תמים. היית יכול פשוט לא להגיב לו ובזה לגמור את הסיפור.
זה בדיוק מה שקרה!
עשינו אפילו ניסוי היום בפיזיקה! חח המורים לגיאוגרפיה ופיזיקה הראו לנו בניסוי!
אבל הוא לא סטה מצירו... אלה נפתח שקע באדמה בתוך הים והמים שנבלעו ויצאו גרמו לגל הענקי!
"צונאמי"
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Obislu שמתחילה ב "ברור איך הצונאמי נוצר כותצאה..."
זה לא נראה הגיוני.... היו מודיעים על זה בחדשות זה היה כלל עולמי! חוצמזה שאם זה היה סטיה מהמסלול מה שגרם לרעידה אז זה היה אמור להיות רעידה בכל העולם.....
וראסמי יש שם אנשים מחייכים וצוחקים!
חח ראו מצלמה חייכו!
אבל עכשיו אני רואה איזה עצוב זה..... בסירטון רואים אנשים ניסחפיייים!
בדקתי מוויקפדיה ומסתבר שבדיוק לפני שנה (26 בדצמבר 2003) הייתה רעידת אדמה באיראן בעוצמה של 6.3 בסולם ריכטר שגרמה למותם של 40 אלף איש... מסכנים, הם בטח נזכרו עוד יותר בכל הזוועה שעברה עליהם שנה לפני, בדיוק ביום האבל שלהם.
נערך לאחרונה ע"י Obislu בתאריך 29-12-2004 בשעה 14:43.
אני מנחש שהם לא הבינו את פשר הדבר. תארו לכם שאתם הולכים ברחוב ופתאום גל ענק קופץ לכם מול הפרצוף משום מקום!! התגובות הראשוניות שלכם יהיו פליאה, אירוניה, תמיהה, פחד וכו'.
או בקיצור, הם לא תיארו שזה הולך להרוג אותם. הם חשבו שזה סתם פרץ מים כתוצאה מגל וזהו, הם יירטבו. אבל זה רק ניחוש שלי.