לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-04-2006, 19:22
  שחרגל שחרגל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.06
כמה שאלות בנוגע לצבא..!!!

תראו היום קיבלתי מנילה ואני חושב שהיא דיי מבאסת...כאילו אני יודע שיש לי קב"א טובה ופרופיל 97 אבל חשבתי שאני יקבל תפקידים ממש סבבה...הכי טוב שקיבלתי זה עתודה (שכבר אני לא יכול להרשם כי לא הלכתי למיונים)...קיבלתי צנחנים ויחידת דובדבן...ועוקץ שעל זה אני חולם מאז שההיתי קטן..

בקיצור התקשרתי למדור סיירות והם אמרו שאני יכול ללכת ליום סיירות..אבל (תמייד יש אבל) אני צריך לשלוח להם פקס עם בקשה..
מאז ששמעתי על היום סיירות הזה אני רוצה ללכת...

אני לא יודע מה אני רוצה...מצד אחד קראתי על הגיבושים לצנחנים והבנתי שזה אחלה מקום...
וגם עוקץ אני רוצה...אבל הבנתי שאין שם את התחושה של החבר'ה...ז"א כל אחד בפינה שלו.

יש לי כמה שאלות...
1) אני יודע שהקב"א שלי טובה ושאני יכול ללכת ליום סיירות...איזה פקס אני צריך לרשום להם? מה לכתוב בו?
2) על איזה יחידה ההיתם ממליצים לי לנסות להתקבל?
3) ואם אני נכשל נגיד בגיבוש צנחנים מה אני עושה? לאן אני אח"כ מתקבל? מה עושה מי שנכשל...האם כל הדברים האחרים חסומים בפניו והוא מתקבל רק למה שהוא סימן בשאלון שהוא קיבל בגיבוש?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-04-2006, 19:54
צלמית המשתמש של GuyB
  GuyB GuyB אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.02.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי שחרגל שמתחילה ב "וואלה אחי רואים שאתה מבין בזה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שחרגל
תראה חשבתי אולי לעשות יום סיירות אם אני נכשל בו...אז אני עובר לצנחנים...ואין מצב שאני לא מתקבל לאחד מהשניים...כי בלי להתגאות או משהו...כמה פעמים בנאדם יכול להכשל...

בקיצור אנשים אתם לא מביני איזה סרטים הולך לי בראש...אני ינסה מחר לשאול את המדני"ת בביצפר שלי מה אני צריך לשלוח בפקס...

בעיקרון אני מעדיף שייטת על פני השניים האחרים...אבל נראה לאן זה יוביל...אני לא רוצה לקפוץ מעל הפופיק

תתפלא, אנשים יכולים להכשל מספיק פעמים. יש הרבה סיפורים(שגם בחיפוש תוכל לקרוא) על חברה שעשו גיבוש מט"כל סיימו ולא עברו, לאחר מכן 669\שלדג סיימו ולע עברו, לא עברו ראיון אגוז, לא עברו ראיון צנחנים ועכשיו הם בגדודים הרגילים (לדוגמא שאני זוכר : שריון).

לא הבנתי למה רק עכשיו אתה קיבלת שאלון העדפות? מה התאריך גיוס שלך ולמה לא קיבלת יום סיירות עדיין?

מחכה לתשובתך,
גיא

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:38

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר