לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-03-2006, 22:06
צלמית המשתמש של תותית
  משתמשת נקבה תותית תותית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.03
Facebook profile Follow me...
חחחחחחחחחח
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי OrUsH69 שמתחילה ב "לגבי העוגה, ככה היא אנמית (..."

בהתחלה חשבתי שהתבלבלת והתכוונת להגיב למישהו אחר... אבל אז הבנתי למה התכוונת כשרשמת עוגה.

אז זו לא עוגה.
זה אבן, אחת האבנים מטרבלינקה שמסמלת קהילה שלמה של אנשים שנרצחו. וכנראה מישהו שקשור לקהילה הזו הניח על האבן פרח... זה משך את עיני וצילמתי, והלבן מסביב זה לא קצפת או משהו, זה שלג

בכל מקרה תודה על הערה, וכן זה היה נותן לזה יותר נפח אבל העוצמה שבפרח הנבול נתנה יותר את ההרגשה בתמונה, כי הוא בודד ורעוע, וזה כל מה שנשאר מהקהילה.

ולגבי התמונה השנייה, אכן היא חסרת צבע... אלו נטיפי קרח שראיתי מעל בית כנסת בו ביקרנו, כמעט החלקתי בכדי לצלם אותם חח.. האמת שחיפשתי זווית צילום יותר נוחה ויפה, אבל מפאת השלג +גדר+מדרגות חסומות שיכולתי ליפול אליהן... החלטתי לצלם כך

תודה על התגובה.

וכן אני יודעת שלא כיף להגיב לתמונות קטנות, אבל לא הייתה לי אפשרות אחרת, צילמתי באולימפוס, מצלמת פילים. מה גם שהתמונות לא באיכות טובה כי איך שבעצם העלתי אותן זה לא סריקה, אבא שלי העלה לי את כל התמונות לדיסק בחנות צילום, והדיסק הזה הוא תוכנה שלא מאפשרת הורדה של התמונות למחשב כך שנאלצתי לעשות פרינט סקרין להעתיק את התמונה ולשמור אותה בצייר

תות

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-04-2006, 00:56
צלמית המשתמש של תותית
  משתמשת נקבה תותית תותית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.03
Facebook profile Follow me...
המממ... קודם כל, תודה :)
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי OrUsH69 שמתחילה ב "לחיצה ימנית על הכונן שבו נמצא..."

לחצתי לחיצה ימנית על הכונן, אך כנראה שאחי התקין תוכנה AVI משו... שדרכה עושים אקספלור, את הלחצן מצאתי, אבל איך משתמשים בה.. ממש לא הבנתי. חחח אני מחר ישגע אותו.

ובקשר לעוגה או לא עוגה, לקח לי זמן עד שהצלחתי לזהות למה חשבת שזה עוגה, אבל אחלה דמיון בנאדם.

אני לא חושבת ש MOBY התכוון שאתה טועה בגלל גודל התמונה, אלא בגלל שהעוצמה ומה שמעבירה התמונה יותר חשוב מהגודל שבו ה'עוגה' ניראת. הרי אמרת בדבריך שאם הייתי מצלמה מלמטה, ה'עוגה' הייתה מקבלת יותר נפח וניראת יותר מרשימה... והכוונה שלו, הייתה שבדרך בה צילמתי יש יותר רגש ועוצמה לתמונה עצמה.

לגבי הגודל של התמונה, אני לא חושבת שיש בכלל ויכוח, זה קטן ומסריח =]

ושוב, תודה על התגובה - תות

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:06

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר