21-04-2006, 13:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.04.06
|
|
..ובזה נגמר ה-UPNP...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי odesabit שמתחילה ב "עזרה עם הראוטר החדש של בזק B-FOCuS Wireless 352"
הורדתי את הגרסה הרשמית של החמור - מה שאתה משתמש, odesabit, ולצערי גיליתי שאין לה תמיכה ל-UPNP. כמו כן, זה לא מוזכר בכלל באתר הרשמי של החמור, מה שאומר שאו שאתה מחליף את הגרסה למוד כלשהו (Lionetwork, WarezFaw) או שאנחנו עוברים להגדרת פורטים.
אין לי שמץ מה עשית, אז אני אעבור מהתחלה.
נכנס לנתב - ADVANCED, PORT FORWARDING, בוחר בחיבור הספק שלך - BFOCUS1 או משהו שיצרת, לאחר מכן עובר לקטגוריה של חוקי משתמש - USER, לוחץ על NEW. מקיש שם לחוק, לדוגמה EMULE TCP, מזין את הפורט שהגדרת בשלושת השדות - START, END ו-PORT MAP. לוחץ APPLY. החוק שיצרת מופיע למטה. יוצר את השני, אותו סגנון, EMULE UDP, הפעם תשנה את הפרוטוקול ל-UDP ואת מספר הפורט לפורט של UDP שהגדרת החמור. בוחר ב-PORT FORWARDING שוב פעם, מקיש על USER, בוחר בחוק הראשון שיצרת ולוחץ על ADD. בוחר בחוק השני + ADD. לוחץ APPLY. לאחר מכן הולך ל-TOOLS, SYSTEM COMMANDS. עושה SAVE ALL.
אני חייב לציין ששכחתי להזהיר אותך שלא ניתן להשתמש בהפניית פורטים כאשר אתה עובד ב-DHCP. ומכאן השאלה - האם למחשב שלך כתובת סטאטית או דינאמית? אם הוא מקבל כתובת אוטומטית, אז תשנה את זה לידני (נגיד 10.0.0.1) בהגדרות רשת. לא יודע באיזה ספק אתה משתמש ולכן אני מציע שלפני שתשנה את זה, תיגש לאתר האינטרנט של הספקית אינטרנט שלך ותמצא שם את כתובות ה-DNS של השרתים שלה, אחרי הגדרת IP ידני תהיה חייב להזין גם אותם. DEFAULT GATEWAY הוא הכתובת של הנתב - 10.0.0.138, אלא אם כן שינית את זה. SUBNET הוא 255.0.0.0.
נו כבר, תגיד לי שזה עובד!!!
|