25-03-2006, 00:09
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
|
|
עו"ד פרי תפס אותה על חם: כך מינה צמח מפברקת סקרים
זו עדות של עו"ד ליאור פרי היועץ המשפטי של רשימת עלה ירוק
הסבר יד ראשונה איך הוא תפס אותה על חם
מה שמאפיין עדות זו שהיא לא באה ממישהוא הסמוך על שולחנה של המפברקת הזו
אבל זו רק בעיה קטנה. הבעיה העיקרית היא בדרך של הסוקרים להטות את הסקרים.
שכן שלי, אהוד אפשטיין, גם הוא ישב ערב נואש אחד, ינק את הבירה גולדסטאר שלו ונהנה מהחיים. הוא בכלל היה מהגרעין הקשה של מרזל, עד שהתברר לו שאני מתמודד מטעם עלה ירוק. הוא לא נוגע בגראס, כי הוא איש של בירה, ויסקי וקצת וודקה בשביל לגוון, זאת ולא עוד. הגראס ממנו והלאה, אבל למעני הוא מצביע עלה ירוק וגם דרש מאשתו ובתו להצביע עלה ירוק עבור החבר שלו.
ואז גם הטלפון של אהוד מצלצל. סוקרת מטעם מינה צמח, או מן הצמח, מתקשרת. הסוקרת שואלת את אהוד למי הוא מצביע, ומפרטת רשימת מפלגות שלא כוללת את עלה ירוק. "תגידי למינה צמח שלך שהיא מושחתת ולמה היא הורידה את עלה ירוק מהסקר" צורח אהוד על הסוקרת האומללה.
להפתעת אהוד, כמה דקות מאוחר יותר מתקשרת שוב הסוקרת, ומקריאה לו את רשימת המפלגות, כולל עלה ירוק, אבל לא כוללת מפלגות אחרות. "תגידי למינה צמח שהיא עדיין מושחתת" צורח אהוד "איפה שאר המפלגות ?".
להפתעת אהוד, כמה דקות מאוחר יותר מתקשרת שוב הסוקרת, ומקריאה לו את רשימת המפלגות, כאשר הפעם הרשימה כוללת את כולן כולל כולן, מלחם דרך מפלגת הבנקים ועד לזכויות הגבר. "תגידי למינה צמח שהיא עדיין מושחתת" צורח אהוד "אבל תרשמי שאני מצביע עלה ירוק על אפה ועל חמתה".
האמת, מינה צמח הפכה עבורנו לסמל של מה שנוגד לחלוטין את תפיסת עולמנו. יש משהו מעצבן באישה הזו, עם החיוך הנצחי והנינוחות הלא מובנת, שבאדיבות רבה מסבירה איך קדימה איבדה מנדט, איך העבודה קבלה מנדט, ושום מילה על הדבר החשוב באמת במדינה - כלומר מה שלום עלה יורק. והיא בכלל לא נותנת דעתה לעוול הנוראי שהיא גורמת לנו, ולעוד מפלגות.
לפני כחודש שלחתי לה מכתב חריף. בתור היועץ המשפטי של עלה ירוק, מתחתי בפניה ביקורת קשה על הסקרים שהיא עושה, שיש בהם עיוות, הפרה של כללי הסטטיסטיקה, ושימוש בדרכים ובכלים שעושים לנו עוול. מינה צמח לא טרחה לענות לי, מה שאומר שהיא גם לא טרחה להכחיש את הטענות שלי, לא ניסתה לטעון כי זה שקר וכזב. פשוט לא הגיבה.
http://israblog.nana.co.il/tblogrea...logcode=3524834
רק עיזים אוכלים עשב – מסקנת הסקרים בהפקת מן הצמח (ידיעות אחרונות 24/3/06 )
75 אחוז מהעם בישראל לא רוצים את קדימה
85 אחוז מהעם בישראל לא רוצים את העבודה
90 אחוז מהעם בישראל לא רוצים את הליכוד
נערך לאחרונה ע"י lea10 בתאריך 25-03-2006 בשעה 00:18.
|