24-02-2006, 01:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.04.05
|
|
באיזה שהוא מקום..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי d_essasin שמתחילה ב "יש לי בעיה-אני לא מספיק "במרכז העניינים" בלשון המעטה.."
לק"י
לפני שנה שנתיים גם אני עמדתי במקום שלך.היו לי חברות טובות מעטות מאוד(ואגב,הן עדיין כיום..),ועוד כל מיני חברות לא באמת,כאלה מסביב.והאמת שלא הייתי בטוחה איפה המקום שלי,עם מי אני צריכה להיות ועם אני רוצה.ועשיתי את השיקולים שלי ואני שמחה בהם.בחרתי במעט חברות שלי,כי הן באמת היו שם,והשאר הן חברות.לא באמת.אני ממש לא חושבת שאתה פחות טוב מאחרים,ואני גם לא מבינה מה העניין כל-כך להיות במרכז..קודם כל תאהב את עצמך,תקבל את מה שאתה,ואמנם אני לא מרכז הענינים,וגם אותי לא יזמינו למנגלים וכאלה,אולי גם כי אני בוחרת שלא להתערות איתם ואולי גם כי אני לא קשורה אליהם כל-כך.מה שחשוב שתבין זה שתהיה מי שאתה,שתגיד מה שאתה מרגיש,אל תסתיר.תהיה גלוי בנוגע למה שאתה חושב.ובכלל כל העניין שלהיות תלוש הוא דווקא טוב,יש לך הרבה הזדמנות להתבונן ולראות מה שהחברה הרבה פעמים חוסמת.תתן לעצמך להפתח למה שאתה,לא מה שנראה לך הכי טוב בחברה והכי נחמד,ובכלל לדעתי 2-3 חברים זאת האיכות האמיתית,זה המקום שבו אתה הכי מחובר.אני באמת חושבת שזה מצב אידאלי.בנוסף לכך-אל תשאף למה שאתה לא.ואגב כמו בעולם הפרסום,גם אצל ה'מקובלים' יש צביעות וזיוף והרבה גועל.לא מומלץ-מנסיון של כיתה ו' בערך..ובוא נגיד שהיינו חבורה ותעיבנו אחת את השניה.כיום יש הבדל,בגלל הגיל אבל גם לא נורא משמעותי.תאהב את עצמך.זהו.