לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-02-2006, 17:23
  l3auer l3auer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי l3auer שמתחילה ב "נפלתי צ'ק 15 לאן להמשיך ?"

1)אז ככה - יום אחרי ההיתי בימ'מ ושיחררו אותי לבקום - בכל זאת גף א עדיין בלי טירונות אני נחשב 0 בשבילם , ואין סיבה להשאיר אותי שם.
חשבתי שהיחס יהיה קצת יותר טוב ממה שקיבלתי, אבל את זה גיליתי רק אחרי, ברגע שאתה נופל משם אף אחד שם לא יזיז אצבע כדאי לעזור לך - אתה נישא לבד ולך תישבור את הראש !
ביום הראשון אצל הקצין מיון נתנו לנו (כל מי שנפל) אפשרות לבחור את אחת מיחידות השדה השונות (גולני גבעתי נחל מג"ב וכו....) כמובן שרבנו איתו, טיפה איומים שלא ממש עובדים וקיבלנו פס.
חזרנו יום אחרי וכניראה שהלחץ עליהם קצת עבד ושיחררו לנו שבוע ראיונות.

כניראה השבוע הזה הוציא לי את החשק וזה מה שקרה - כל המשחק והיחס המגעיל של הקצין מיון גרמו לי לחשוב על אם בכלל שווה להישאר בצבא.

2) אם אני לא טועה טל נישאר.
3)את עומרי אני לא מכיר הוא בטירונות עכשיו
4)בכל באואר יש 2 צדדים. צד אחד מורעל וצד שני מתוסכל (כבוד) (בסוף זאת החלטה שלי ולא של הפורום או של אף אחד אחר, אני פה בשביל לקבל עצות)
5)אני לא מאותר - ואם אפשר עוד פרטים בקשר לחבר שלך ומה עלה בגורלו ?

נערך לאחרונה ע"י l3auer בתאריך 16-02-2006 בשעה 17:26.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-02-2006, 22:18
  אמא לקרביים אמא לקרביים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.12.05
שלום לך.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי l3auer שמתחילה ב "נפלתי צ'ק 15 לאן להמשיך ?"

א. אני מבינה את המשברון שאתה עובר. אבל תאמין לי זה עובר. גם בני נפל בצ'ק 15 וברוך השם הוא היה מבואס כמה ימים וזה חלף לו. רצית להיות טיס ואותרת כמתאים לקורס,כבר אתה שופרא דשופרא. זה שנפלת בצ'ק עדיין לא פוסל אותך. אתה עדיין אותו אדם עם יכולות גבוהות, שאולי אין לו כישורים מתאימים לטיס. לא נורא, יש הרבה מאוד תחומים.
ב. לגבי המשך. אל תקבל החלטה רגעית. אולי אתה מושפע מהמצב רוח שלך. שלא תתחרט. תמתין קצת ותחליט בשיקול דעת. אני בטוחה שאתה בחור עם ראש על הכתפיים.
ג. לאן שתחליט ללכת ,שזו תהיה החלטה שלך, ושלך בלבד. אם תחליט להיות קרבי או ג'ובניק שיהיה לך בהצלחה וחשוב שתעשה את מה שאתה אוהב בדרך הטובה ביותר.

בהצלחה לך חייל יקר.

ישן 17-02-2006, 11:27
  DIVEMASTER DIVEMASTER אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.04
דילמה
בתגובה להודעה מספר 45 שנכתבה על ידי שולה מוקשים שמתחילה ב "סליחה על ההתערבות אבל בטח שיש..."

אני יהיה כנה
אחד הדברים שהכי חשובים לי זה להפעיל את הראש שזה אומר ללמוד עד צאת הנשמה
אני פשוט נהנה מללמוד.
דבר שני שחשוב לי זה לפקד, להיות זה שמעצב את האישיות של החיילים ע"י ערכים שאני בוחר, זה נראה לי הדבר הכי מדהים בעולם ואחד הדברים המיוחדים שאתה יכול להשיג רק בצה"ל.
דבר שלישי זה שאני מאוד נהנה לרוץ. הדוגמא שלי לסריטה הזאת היא שאחרי שסגרנו 28 הלכתי לרוץ בים כדי להירגע כי כמו שאתה יודע אין יותר מדי כושר בטייס.

עכשיו אחרי שהחלטתי מה אני מחפש, כשאני חושב לאיזה יחידה ללכת אני נתקל בעובדה החוזרת שאין הרבה יחידות קרביות בצהל שאני ירגיש שבהם אני ממצה את הדבר שהכי חשוב לי.

היחידות שאיכשהו מתאימות הם טייס וחובלים. לטייס אני כנראה לא יחזור וחובלים נפתח רק באוקטובר מכיוון שגיוס מרץ מלא.

לפני יומיים כשראיתי פעם ראשונה את ההודעה של עדי זה נראה לי ממש מכוער ודוחה.
לא להיות בקרבי? למה שמישהו ירצה לעשות דבר כזה.
ועכשיו אחרי שהבנתי שלמה לי לתרום מעצמי 20% ממה שאני יכול לתרום לצבא ולהישאר בקרבי כשאני יכול לתרום לפחות 80% במקצועות המחקר והפיתוח?

אני עדיין לא החלטתי אם אני הולך לוותר על אחת ההנאות שלי בחיים והחלום ממתי שאני קטן להיות בקרבי, לרוץ עם כולם, להיות עם הצוות ולהנות או ללכת למקום שבו אני ירגיש שאני ממצה את עצמי ותורם כל מה שאני יכול למדינה
ישן 17-02-2006, 13:24
  Boog Boog אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.05
תומר חביבי..
בתגובה להודעה מספר 46 שנכתבה על ידי DIVEMASTER שמתחילה ב "דילמה"

גם אני כמוך נתקלתי בדילמה הקשה מכל- קרבי עם החברים והצוות וכל מה שנובע מכך, או תפקיד עורפי או פיקודי שלא קרבי שדורש יותר מחשבה ומכיל בו גם יותר עניין..
אני עדיין לא מפסיק לנוע סביב השאלה הזאת, אבל בגדול אני נוטה לכיוון הקרבי.. הסיבה? - סיפוק!
כשאני חושב על עצמי ועל השירות שלי ב3 שנים הבאות אני ואני מדמיין את עצמי ביחידה קרבית אל מול יחידת מודיעין ומחקר למשל- אני רואה את עצמי הרבה יותר מסופק ומרוצה ביחידה קרבית, עם כל הקושי ומה שנובע מכך, וזה בגדול מה שלוקח אצלי.
גם אני כמוך- מאוד רוצה לפקד ומסתדר טוב מאוד עם למידה. גם אני כמוך הולך לרוץ בים אחרי 28 כדי להנות קצת והלרגע, גם אני כמוך תקוע בניגוד האינטרסים.
אבל שוב, כמו שכבר אמרתי, אני נוטה לקרבי. מה גם שעם קצת בירורים אפשר למצוא כיום יחידות קרביות מאוד שעם כל הטחינות שהן עושות משלבות בתוכן גם עניין של ראש ומחשבה ולא רק למידה דרך הרגליים.
מה גם ששלושת הימים השבוע שהיינו על תקן ג'ובניקים, ונסענו הלוך חזור כל יום לת"א (אני מחיפה, למשל) וחזרה הביתה בערב, הרתיעו אותי ממש מכל תפקיד שבו אתה תחזור יומיות, זה נורא !! באמת שבלי טיפת זלזול באנשים שחוזרים יומיות- אני בטוח שיש כאלו שמעדיפים ככה, אני אישית סבלתי מזה, זה פשוט שוחק בטירוף!
זהו, מקווה שעזרתי, ואתה כמובן מוזמן לשאול ולהתייעץ עוד (וגם אתה באואר יא נקניק (= )

עידו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:50

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר