17-02-2006, 13:24
|
|
|
חבר מתאריך: 28.11.05
|
|
תומר חביבי..
גם אני כמוך נתקלתי בדילמה הקשה מכל- קרבי עם החברים והצוות וכל מה שנובע מכך, או תפקיד עורפי או פיקודי שלא קרבי שדורש יותר מחשבה ומכיל בו גם יותר עניין..
אני עדיין לא מפסיק לנוע סביב השאלה הזאת, אבל בגדול אני נוטה לכיוון הקרבי.. הסיבה? - סיפוק!
כשאני חושב על עצמי ועל השירות שלי ב3 שנים הבאות אני ואני מדמיין את עצמי ביחידה קרבית אל מול יחידת מודיעין ומחקר למשל- אני רואה את עצמי הרבה יותר מסופק ומרוצה ביחידה קרבית, עם כל הקושי ומה שנובע מכך, וזה בגדול מה שלוקח אצלי.
גם אני כמוך- מאוד רוצה לפקד ומסתדר טוב מאוד עם למידה. גם אני כמוך הולך לרוץ בים אחרי 28 כדי להנות קצת והלרגע, גם אני כמוך תקוע בניגוד האינטרסים.
אבל שוב, כמו שכבר אמרתי, אני נוטה לקרבי. מה גם שעם קצת בירורים אפשר למצוא כיום יחידות קרביות מאוד שעם כל הטחינות שהן עושות משלבות בתוכן גם עניין של ראש ומחשבה ולא רק למידה דרך הרגליים.
מה גם ששלושת הימים השבוע שהיינו על תקן ג'ובניקים, ונסענו הלוך חזור כל יום לת"א (אני מחיפה, למשל) וחזרה הביתה בערב, הרתיעו אותי ממש מכל תפקיד שבו אתה תחזור יומיות, זה נורא !! באמת שבלי טיפת זלזול באנשים שחוזרים יומיות- אני בטוח שיש כאלו שמעדיפים ככה, אני אישית סבלתי מזה, זה פשוט שוחק בטירוף!
זהו, מקווה שעזרתי, ואתה כמובן מוזמן לשאול ולהתייעץ עוד (וגם אתה באואר יא נקניק (= )
עידו.
|