02-02-2006, 09:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
מה המתנחלים צריכים לעשות עכשיו? יש לי פתרון - קל"ב.
א) אלימות כנגד כוחות הבטחון אינה מוסרית, היא גם לא יעילה . אומנם האלימות תעכב את כוחות הבטחון בפינוי מאחזים , אבל המערכת תצליח בכל מקרה לפנות חמישה - עשרה מאחזים בשנה .
לא עדיף להפנות את הכוחות לבניית מאחזים חדשים? בנייה היא עדיין תשובה ציונית הולמת יותר ממהלומות. ההתנגדות צריכה להיות פאסיבית והמונית (כמו בגוש קטיף) . אפשר לבצר את המאחזים (החוקיים) כדי להקשות על אנשי קדימה , אבל אסור להרים יד על שוטר או על חייל ובוודאי שלא אבן . תארו לכם שקדימה מצליחה לפנות 10 מאחזים בשנה. הרי ההתיישבות יכולה לבנות 10 או אפילו 20 תחתיהם .
ב) אבל אי אפשר לשלוח את אנשי כוחות הבטחון להלחם במתנחלים , בלי לשלם מחיר . אנשים לא מוכנים להלחם באחים שלהם בשביל מערכת הבחירות של קדימה . אין טעם להסביר את זה לאולמרט , לאולמרט לא אכפת . הוא יעשה מה שהיועצים שלו יגידו לו . המחיר צריך להיות הגיוס לצה"ל . אני לא מציע השתמטות חלילה . זה אסור על פי חוק . ההפך , אני ממליץ על שירות בכל היחידות העורפיות . לגלי צה"ל , תאטרון צה"ל ותזמורת צה"ל לא יקבלו את הימין , שמה יש רק בנים של כאלה שאוהבים לדבר על שלטון החוק . אבל יש עוד הרבה יחידות עורפיות . וגם שם לא חייבים להצטיין , אפשר להיות בינוניים ואפילו חיילים כושלים , זה לא פשע וזה ממילא מה שצפוי לחיילים שהרגו להם את המוטיבציה . ואז הצבא יבין . הוא יבין שהוא נלחם באנשים הלא נכונים , יווצר לחץ על הממשלה ואולמרט יתקפל - הוא יתקפל מפני שהספינרים שלו יגידו לו להתקפל , כי הציבור חושש מאובדן הצבא . ואז - אולי - משהו ישתנה .
ג) להקים בדחיפות עיתון ימני חילוני . העיתון צריך להיות זהה לידיעות , מוסר מפוקפק , תמונות של בחורות , אבל עם השקפה פוליטית הפוכה . זה ילך יופי , מקור ראשון יכול להיות פלטפורמה . מה לעשות , טורים של רבנים על פרשת השבוע לא מושכים קוראים , אפשר לשים אחד כזה בעמוד האחרון של המוסף לשבת . חייבים למצוא דרך להפיץ תקשורת אלטרנטיבית .