הבעיה היא שכשיש טבלה עם תאים, צריך לדחוף בתוך כל תא את התג של ה<FONT COLOR> איך עושים שזה יהיה גלובלי לכולם?
פשוט תשים בHEAD: קוד: <style type="text/css"> td { color: #eeeeee; } </style>
<style type="text/css"> td { color: #eeeeee; } </style>
קוד: style="color:orange;" כמובן שאת orange תוכל לשנות לכל צבע שתרצה.
style="color:orange;"
Gallery Pentax K100D + Pentax SMCP-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL + SMC Pentax-M Macro 1:4 50mm + SMC Pentax 1:2.8/105mm + SMC Pentax-M 1:2.8 35mm + SMC Pentax 1:1.4/50mm
טוב, אבל סתם נתתי דוגמא לגבי טבלאות... אין לי טעם לשים בCSS בתוך TD, ואם אני לא אשתמש בTD?? אתה מבין את הכוונה שלי? אני רוצה שהההההההכל יהיה עם טקסט בצבע כלשהוא בלי קשר אם זה פתאום בתוך טבלה או בחוץ.... או בתוך DIV או לא יודע מה יש עוד...
קוד: <style type="text/css"> * { color: #eeeeee; } </style>
<style type="text/css"> * { color: #eeeeee; } </style>
1. תלמד לשרשר. 2. זה בדיוק כמו שרשמתי לך: קוד: <style type="text/css"> td,body,div { color: #eeeeee; } </style>
<style type="text/css"> td,body,div { color: #eeeeee; } </style>
אני רוצה פתרון שיתאים עכשיו לכל הדפים, אני לא רוצה להתחיל לעבור על כל דף ולהכניס את הקוד הזה אין משהוא שאפשר לשים בתוך style.css?
בס"ד <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../media/style.css"> אחרי שתשים את השורה הזאת בתוך כל הקבצים תוכל לשחק בעיצוב של כל האתר ע"י זה שרק תגע בקובץ שאותו אתה מצרף בהצלחה
בס"ד אוופפפססס.... סליחה
בס"ד אם אתה לא יודע CSS אז כדאי לך ללמוד (פחות מ3 שעות - תלוי) וזה פיתרון HTMLלי <body bgcolor="#FF9900">
1.. מה קשור לדעת CSS לא היה נראה לי הגיוני שאני אתחיל לעבור עכשיו על כל תג אפשרי עם פסיקים 2.. מה הקשר ל BG COLOR? דיברתי על כתב... הוא הבעייתי פה....
בס"ד בשביל עיצוב מאד חשוב לדעת CSS זה נותן לך שליטה (כמעט) מלאה על איך שהדף יראה האם אתה זוכר את כל התגים שיש בHTML? ככה תלמד חפיף CSS בשביל שאח"כ תדע למצוא מידע על זה בקלות סליחה. התבלבלתי - זכרתי שיש אפשרות והיא לעשות ככה <body style="color:#FFF">
זה בדיוק מה שחיפשתי שמתי בתוך הקובץ הכללי style.css את קוד: BODY { color: #FFFFFF; } וזה נתן לי את כל הכתב בלבן בכל הדפים שיש לי אוט' תודה רבה!
BODY { color: #FFFFFF; }
כך שאני ממליץ לך בחום להתחיל ללמוד CSS...
כמו שאני יודע, הקוד השני שהוא קיבל לא ישפיע על הטקסט שבתוך הטבלאות...
EVERYTHING SHOULD BE MADE AS SIMPLE AS POSSIBLE, BUT NOT ONE BIT SIMPLER ALBERT EINSTEIN
הקוד שעזר לי, עזר לי בכל הדף כולל טבלאות וDIVים למינהם....
חיצוני
לא יותר קל ככה | ?????? V קוד: <body text="color">
<body text="color">
בדיו בשביל כאלו דברים פיתחו את CSS
בס"ד עדיף שCSS יהיה בתור קובץ חיצוני כך במקום לשנות כל דף ודף משנים רק קובץ אחד ובעצם כל האתר משתנה