22-01-2006, 12:43
|
|
|
חבר מתאריך: 20.10.04
|
|
אני מתכוון להגיד את זה פעם אחת..ורק פעם אחת....
או קיי..אז ככה..אני שם לב שכל פעם יש מישהו אחר שעושה את אותה טעות..שואל את אותה שאלה...וחוזר על אותו דבר...
אני אאגד את זה באשכול אחד..
השאלות המוכרות: "איך מתחילים עם בחורה?"
אין לי מושג למה אתם חושבים שזה כל כך קשה.... אבל או קיי.. יש משפט פתיחה מאוד מסובך....שאני בטוח שלא חשבתם עליו אף פעם..ואני הולך להגיד אותו..זה משפט *ז*ה*ב... אתם בטח תוהים על מה אני מדבר? או קיי.. המשפט פתיחה אמור להיות משהו כזה:"היי"... איך זה נשמע לכם? קשה? סבבה...
אחרי שאומרים היי... פשוט מדברים עם אותה בחורה... מתחילים להכיר אותה... שואלים שאלות מעניינות.. אל תשאלו שאלות משעממות... תגידו דברים מצחיקים מדי פעם..תהפכו את השיחה למעניינת....ומדי פעם תצחקו על אותה בחורה..ותתנו חצי חיוך כזה..שהיא תבין שזה בצחוק....
שאלה מוכרת נוספת: "כדאי לי לוותר אם לאותה בחורה יש חבר?"
אמ..או קיי.. למה אתם חושבים שצריך לוותר אם לבחורה יש חבר...? אני יודע שהרבה אנשים פה יסקלו אותי...אבל אם אתה מצליח למשוך את הבחורה...לגרום ל-ה להידלק עלייך... ואתה מצליח למשוך אותה אלייך... זה כבר אומר שהקשר של הבחורה עם אותו גבר הוא לא קשר טוב...ובכל מקרה זה היה קורה באיזה שהוא שלב... במילים אחרות...זה שיש לה חבר לא אומר שאתם לא יכולים להתקרב אליה...
אם הקשר של אותה בחורה עם חבר שלה הוא חזק....אתם מלכתחילה לא תצליחו להגיע איתה רחוק... וזה כל כך הורג אותכם לנסות?
שאלה נוספת שראיתי פה:"ומה יקרה אם יצחקו עלי?"
ראבק תפסיקו לחשוב מה אנשים חושבים עליכם..תפסיקו להיות רכרוכיים...מה אכפת לכם מה אנשים חושבים עליכם? למה זה כל כך משנה לכם? תאמצו את הגישה של - להנות בכל מחיר... הרי אם אתם לא נהנים מהחיים...אז מה המטרה בחיים האלה בכלל? בגלל זה תעשו מה שאתם מוצאים לנכון..(בגבול החוק כמובן...) אל תהיו כבולים במה שהחברה קבעה לכם...(זה גם מופנה לבנות...)
עוד שאלה:"אני מאוהב במישהי אבל יש לה חבר....מה אני עושה?"
קודם כל תקרא מה שרשמתי למעלה....דבר שני...אתה לא מאוהב בה... אתה פשוט חושב עליה יותר מדי... אני מניח שאתה מאלה שיושבים בצד כל היום מסתכלים על בחורות אבל לא ניגשים אליהן... כי אתם מפחדים ממה שהן יחשבו עליכן משהו רע או משהו כזה....
את "היכולת" לדבר עם בנות כל אחד מפתח.. עושים טעויות בדרך... ולפעמים "מאבדים" את מי שאתם רוצים...אבל נחשו מה? אחרי שמפתחים כל יכולת....תמיד אפשר לחזור לאותה בת...ותמיד אפשר למשוך אותה מחדש...תסמכו עלי בקטע הזה....
במילים אחרות...תפסיקו לחשוב על בחורה אחת....או עליה במקרה הזה...אתם לא מאוהבים בה כי אתם לא מכירים אותה...ושלא תעזו להגיד לבנות שאתן אוהבים אותן עוד לפני שאתם בכלל מכירים אותם...(אני לא תומך בזה שבכלל תגידו את זה עד שלב ממש מתקדם עם אותה בחורה...אבל יש כמה,שאני מאוד מכבד, שחולקים על דעתי... ראו ערך חרוב )
מה גם שלפי דעתי תפסיקו בכלל להחמיא להן....במיוחד לא על ההתחלה....
נעבור לשאלה הבאה: "על מה אפשר לדבר איתה?"
אמ...לפני שנה-שנתיים גם אני שאלתי את השאלה הזאת..וכמו שאמרתי למעלה..היכולת לשוחח זה משהו שמתפתח אצל כל אחד...וצריך לעבוד בשביל לפתח אותו....
אז על מה אפשר לדבר? מדברים על מה שקורה בסביבה וקשור לאותה בחורה....אני אתן דוגמא... אתה יכול לשאול מה היא לומדת...(מגמות..) ומשם לשאול מה מעניין אותה, אם היא נהנת מזה..וכו'...אמ..קשה להסביר את זה...זה משהו שזורם...עדיף שתמיד תהיו קשורים לשיחה...קחו משהו שהיא אומרת ומשם תעברו לדבר הבא..בשלבים... אל תחשבו בכל שלב של השיחה:"וואי על מה אני אדבר אחר כך? נוווווווווו אני חייב נושא שיחה לדבר איתה עליו אחר כך.... נו ראש..תחשוב על משהווווווווווו יאללה איזה מעצבן אתה.."..כן..הפגנתי פה פיצול אישיות...אבל אני מניח שזה קרה לכולם...וגם אם יש שתיקה... נו אז? תאמינו לי..זה לא אומר כלום..השתיקה הזאת..זה כלי חשוב...אם נגיד דיברתם קצת..אז תנו לה לזרוק את הנושא הבא..אל תפחדו שהיא תחשוב משהו רע עליכם כי אתם לא אומרים כלום..ולא מדברים..אבל אל תראו לה שאתם משתעממים ותסתכלו מסביב בעצבנות כזאת...
מה גם ש90% (או משהו כזה...) מהתקשורת היא שפת גוף... כלומר אם אתם רגועים, בטוחים בעצמכם.. ולא מפחדים שהשיחה תתקע...(זה יקרה עם הזמן...) אז אתם עושים מספיק..תאמינו לי... ושוב, מה אכפת לכם מה היא חושבת? אתם יודעים כמה בנות כוסיות יש בארץ הזאת? מיליונים... ואתם תפגשו עוד אלפים בדרך..אלפים שאתם תדברו איתם... חוץ מזה שתמיד אפשר לתקן את זה....ואני מתכוון תמיד!!!
עוד טיפ לחיים - בחיים אל תתנו לבחורה לעצבן אתכם... ואל תבכו על בחורה אחת...
רחלי אמרה באחד האשכולות משהו מאוד חשוב...שכדאי שכולכם תקראו ותפנימו: (היא כתבה את זה כתגובה למישהו....)
ציטוט:
מכאן יש לך שתי ברירות :
להמשיך להתבייש, לאכול את עצמך על כך ולפספס הזדמנות לפתח איתה קשר .
או - להגיד : על החיים ועל המוות ולהתחיל איתה . וזה אומר - להגיד לה מדי בוקר : "בוקר טוב", להתעניין בשלומה, לגשת לשוחח עמה בהפסקה ובהמשך אף להציע לה לצאת אתך וע"י כך - לשבור את המחסום של הביישנות; ויפה שעה אחת קודם .
האופציה השניה היא קשה יותר, אך הרבה יותר מעניינת ומסקרנת .
במקרה הכי גרוע והיא לא תהיה מעוניינת - לפחות תדע שניסית ולהבא - יהיה לך קל יותר .
|
במילים אחרות.... במקרה הכי גרוע - למדתם מטעויות....וזה הדבר הכי חשוב בחיים... תמיד תמצאו טעויות..תחשבו אחר כך מה עשיתם טוב ומה עשיתם לא טוב.. ותפסיקו להחמיא להן כל הזמן כי אז הן ידרכו(תדרכנה יותר טוב?) עליכם..
אמ..משהו קטן שגם חשבתי להוסיף:
דווקא טיפ נחמד....
משהו שמישהו אחר אמר:
ציטוט:
"מאמי שומעת תהיתי אם יש איזה שהוא סיכוי קלוש בעולם שאני אקבל את מספר הטלפון שלך"
|
או קיי.. אל תעשו דברים כאלו...כי זה משדר חוסר ביטחון טוטאלי...וזה לא משהו שאתם רוצים לעשות....במילים אחרות...קצת ביטחון בעצמכם כן?
Charm אמר:
ציטוט:
ידידה שלי פעם אמרה לי אם אתה מדבר הרבה עם מישהי וזה נמשך כך מעל לשבועיים מבלי שתעשה משהו בנידון לכיוון החברות אתם תהיו ידידים, עכשיו אני לא יודע אם זה כל כך מדוייק כלומר שבועיים בול אבל מה שחשוב הוא שאם אתה מכיר מישהי חדשה שלא הכרת קודם ואתם מדברים ונפגשים ואתה משאיר הרבה זמן את הקשר על אש קטנה סיכוי טוב שאתם תהיו ידידים בסוף כי אף אחד לא יוזם את הצעד הבא.
|
מה שהוא אמר, כן....זה נכון...ברגע שנכנסים לאיזור ה:"ידידים" קשה מאוד לצאת ממנו...מה שאפשר לעשות זה רק לחתוך...באותו הרגע....ולא לפחד לאבד אותה....
טוב, אמרתי את דעתי... תעשו כרצונכם..אני יותר לא מתכוון להגיב ככה על שום נושא שנאמר פה...אני רק אפנה לאשכול הזה...
עוד משהו קטן ואחרון... אני מבקש שתגובות שכוללות רק:" וואי נכון...", "אתה צודק", "אתה טועה",
"לא נכון..", "הוצאת לי את המילים מהפה" וכו' וכו' וכו' לא יהיו פה!...
רוצים להגיב? תנו תגובה בונה.. תגובה שבאמת תעזור לאחרים ולא תנסה "להעלות לי את האגו" או לחילופין להוריד לי אותו....כי ב'תאכלס זה לא מה שישנה לי..בכלל לא...
למנהלים,
אני אודה לכם מאוד אם לא תעשו את זה דביק!
נערך לאחרונה ע"י Private בתאריך 22-01-2006 בשעה 13:12.
|