24-12-2004, 20:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.05.04
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי dor_danino
אני למשל מסוגל לשמוע ברשימה בווינאמפ אמינם אחרי זה עמיר בניון אחרי זה היהודים ושייגעצ
אני מגוון, עכשיו רוק זה סבבה וגם מזרחית זה סבבה, זה ענין של טעם אני למשל אוהב מזרחית ורוק, לרוק התחברתי לא מזמן בגלל חבר ששומע, מזרחית אני גם לא מסמפט את השירים הכבדים בסגנון "אבא שלי חולה סרטן לאמא שלי אין כבד" תנסו לשמוע לא מושיק עפיה, שמעו עמיר בניון איכות אחושרמוטה, הייתי בהופעה שלו והיו שם די הרבה אשכנזים עמיר בניון הוא באמת איכותי ויש לו מוזיקה וקול איכותי, ויש לו שירים שמרגשים, מעבירים צמרמורת בדיוק כמו שיש שירים של רוק שמעבירים צמרמורת
להגיד מזרחית זה ערסים מזרחית זה חרא, זה לא בריא מי שרוצה המלצות לשירים של עמיר בניון מוזמן, הדיסק החדש שלו יפה לאללה
|
עמיר בניון זה לא מזרחית, זה מין מוזיקת נשמה.
אמא שלי חולה עליו, היא גם היית בהופעה שלו (אמא שלי אשכנזייה), הוא באמת שר יפה, אבל יש זמרים שפשוט לא יודעים לשיר, אין להם כישרון והם עדיין מצליחים אהם אהם מושיק עפיה, קובי פרץ, וכל הפלצנים האלו אהם אהם
ממ ותסלח לי אבל שייגהץ והיהודים זה רוק ישראלי, דבר שאני ממש שונא כי הלחן זול והמילים בכלל לא קשורות אחת לשנייה... היהודים נחשבים טובים לדעתי אבל שייגהץ לא משהו לדעתי (המורה שלי לגיטרה הוא הנגן של שייגהץ) ... אם היית אומר שאתה שומע דברים יותר כבדים (אבל לא דברים גותים) כמו GUNS N ROSES ו, הייתי באמת מעריך אותך שאתה באמת פתוח לכל סוגי המוזיקה... (דבר שכמעט ולא קיים היום כי כשאתה נכנס למשהו אתה בדרך כלל לא רוצה לצאת ממנו).
עם כל הכבוד לשייגהץ וליהודים, הם לא משהו לדעתי... חסר בהם רגש, חסר פשוט חסר משהו בהחלט חסר.. :\
I'm praying
Dear lord above
|