בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Omri.L שמתחילה ב "בלי חלון של שרשור התגובות..."
כדי שכשתקרא את ההודעה החמישית בשרשור, אך תוכנה בא כתגובה להודעה השניה בשרשור, תבין "מה פה קורה פה", "מי נגד מי", ולא כמו אשכולות רציפים שלא ברור על איזה הודעה התגובה מדברת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Omri.L שמתחילה ב "למה בוטלה (מלכתחילה) האפשרות לקרוא אשכולות במצב קווי?"
אתם יכולים לעשות את התצוגה כמו שעכשיו כבררת מחדל
ויש לכם אפשרות לעשות "כלי תצוגה" אני חושב שזה מה שזה
שמראה 3 מצבים לאיך שזה מראה וכל מי שרוצה את הסדר הנורמלי וזה ישתנה לו לתמיד ביוזר שלו התצוגה וזה לא מפריע לאף אחד
שאני מצטט משהו זה יורד מתחת לתגובה שלו ומתחתי יש את התגובות הישנות שלא ציטטו וזה לא נוח אני רגיל לרדת למטה למטה בשביל לראות את כל התגובות והחלון הזה למעלה מפריע :|
יהייה נחמד אם תכניסו את האפשרות שאפשר לשנות את התצוגה לפי בחירה
זה אמור להיות בכניסת טופיק למעלה איפה שרשום "כלי אשכול" "חפש באשכול זה" אמור להיות משהו שלישי שאפשר לשנות את סדר התצוגה של כל אשכול לאותו יוזר שרוצה מה שהוא אוהב
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי GhostMouse שמתחילה ב "אתם יכולים לעשות את התצוגה..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי GhostMouse
אתם יכולים לעשות את התצוגה כמו שעכשיו כבררת מחדל
ויש לכם אפשרות לעשות "כלי תצוגה" אני חושב שזה מה שזה
שמראה 3 מצבים לאיך שזה מראה וכל מי שרוצה את הסדר הנורמלי וזה ישתנה לו לתמיד ביוזר שלו התצוגה וזה לא מפריע לאף אחד
שאני מצטט משהו זה יורד מתחת לתגובה שלו ומתחתי יש את התגובות הישנות שלא ציטטו וזה לא נוח אני רגיל לרדת למטה למטה בשביל לראות את כל התגובות והחלון הזה למעלה מפריע :|
יהייה נחמד אם תכניסו את האפשרות שאפשר לשנות את התצוגה לפי בחירה
זה אמור להיות בכניסת טופיק למעלה איפה שרשום "כלי אשכול" "חפש באשכול זה" אמור להיות משהו שלישי שאפשר לשנות את סדר התצוגה של כל אשכול לאותו יוזר שרוצה מה שהוא אוהב
מקווה שתכניסו את האפשרות הזאת
מצטרף. אך עייפתי מלהציע דברים לפרש ולהנהלת פרש בפרט. אין תשובה רשמית ושאר הגולשים רק מנסים לגרום לך להרגיש טיפש שהצעת משהו (חבל שהטיפש האמיתי הוא זה שלא מקשיב).
נערך לאחרונה ע"י Omri.L בתאריך 29-01-2006 בשעה 20:17.