07-01-2006, 12:08
|
|
|
חבר מתאריך: 20.10.04
|
|
אני מניח שעכשיו תורי לענות...
אני אוכיח לך את הטענה שלי,
- העם היהודי (שזה רוב הישראלים) קיים הכי הרבה מאשר כל העמים !
- היהודים ידועים בהצלחתם ושרידתם במשך כל הזמן הזה. (עוד נק' להבהרה, את העם הידוהי ניסו להכחיד הכי הרבה פעמים מאשר כל שאר העמים) !
- האנטישמניות נוצרה, למה אתה שואל? (משהו שברור לכולנו) בגלל הצלחתינו בכל דבר שאנו ( העם היהודי) נוגעים. אנשים שונאים אותנו בגלל שאין לנו תרבות, חלקינו, וגם כי! , אנחנו אנשים מצליחים ואנו שרדנו כ"כ הרבה דברים!
אז, דיי.
אני מודעת שיש מטומטמים, ואני בטוחה בכך שאני לא מחלקם. בכל מקום יש מטומטמים, לא רק בישראל. אז דיי להכליל
שללתי, את רובינו.
עצם העובדה שאתה מכליל, כבר מעביר אותך לצד השני..
נעבור סעיף סעיף:
ציטוט:
"- העם היהודי (שזה רוב הישראלים) קיים הכי הרבה מאשר כל העמים !"
|
עכשיו תעשי לי טובה ותסבירי לי איך זה קשור לזה שעם ישראל הוא עם חכם בבקשה? אם אני לא טועה יש עמים אחרים שלא מוזכרים בשום מקום אחר ונמצאו להם שרידים בכל מיני מקומות בעולם...
ציטוט:
- היהודים ידועים בהצלחתם ושרידתם במשך כל הזמן הזה. (עוד נק' להבהרה, את העם הידוהי ניסו להכחיד הכי הרבה פעמים מאשר כל שאר העמים) !
|
בהצלחתם? כן... זה מאוד קל להערים על אנשים תמימים... שרידתם? לא הייתי אומר שהם אלו שיצאו מהשואה בעצם, אבל או קיי. ולא נדבר על השואה כי זה לא נושא לדיון... עצם זה שהעם היהודי שרד לא הופך אותו לחכם...בכל ניסיון להכחיד אותו אני יכול להביא לך 1001 סיבות ל-איך עמים אחרים עזרו לו לשרוד...
ציטוט:
- האנטישמניות נוצרה, למה אתה שואל? (משהו שברור לכולנו) בגלל הצלחתינו בכל דבר שאנו ( העם היהודי) נוגעים. אנשים שונאים אותנו בגלל שאין לנו תרבות, חלקינו, וגם כי! , אנחנו אנשים מצליחים ואנו שרדנו כ"כ הרבה דברים!
|
את אומרת דברים לא קשורים, אני אסביר. האנטישמיות נוצרה גם בגלל זה וגם בגלל סיבות רבות אחרות. אני מבין שעדיין לא עברת את היסטוריה של כיתה י' אה? כשתגיעי ליא' את תביני... או שלא..
בכל מקרה..אנחנו לא שרדנו רק בגלל - "עצמנו".. וכן, לחלקנו אין תרבות... לגבי זה ששרדנו כל כך הרבה בחיים...אז...? שוב, זה לא עושה אותנו עם חכם..
אם כן...למה את חושבת שאת לא מחלקם?
לגבי זה ששללת את רובנו...תהיי רצינית... לא שללת כלום...ניסיון חמוד אבל...
ואני, יקירתי, לא הכללתי... אם הייתי מכליל הייתי אומר :"כל הישראלים" אבל לא אמרתי... חכם אה?
את חמודה דווקא...בת כמה את...?
|