לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום תפעול מכשירים: כל שאלות לגבי תפעול אתם יכולים לשאול פה, תהנו. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > סלולרי וגאדג'טים > תפעול מכשירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-12-2005, 11:22
  roie67 roie67 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.12.05
אז ככה:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי asdasdasd שמתחילה ב "בעלי E1000 כנסו"

1) לגבי האיכות שמע בשיחה. זה שתעלה את זה עד ל7 לא יעזור כי זה לא קשור גם אם תשים על שקט תשמע אותו דבר. בעיקרון שומעים מצוין תלוי בפלאפון של החבר שלך. לרוב החברים שלי יש פלאפון טוב אז ככה שאני שומע טוב, אבל גם לי יש את אלה שלא שומעים אותם, אז תדע שזה לא בגלל הפלאפון שלך.
2) משחקים אין כי... אין זה מה יש. גם אני חשבתי שיש אבל אתה יכול להוריד.
3) לגבי נגן הMp3 - לאן שנכנסת זה בהחלט הנגן. זה באמת מעצבן שלוקח לזה שנה לעלות. וקח טיפ אם אתה סתם רוצה לשמוע שיר אחד ולא לשים את זה בכיס וללכת עם זה אתה יכול פשוט להיכנס ל-->מולטימדיה--> צלילים --> ואז לבחור את השיר שאתה רוצה, מה שאפשר לעשות שם ואי אפשר לעשות בנגן Mp3 זה שאפשר "להסתיר" אותו (ככה זה נקרא בפלאפון) ואז תוכל לשחק עם הפלאפון שלך בזמן שמתנגן השיר.
4) אתה יכול לשים את השירים שלך כצלצול ככה:
דרך ראשונה זה להיכנס למולטימדיה-->צלילים, לבחור את הצליל הרצוי ללחוץ עליו כדי לשמוע אותו ובזמן שהשיר מתנגן תלחץ על מקש התפריט ותלחץ על האפשרות הראשונה - קבע כצלצול.
דרך שניה זה פשוט להיכנס להגדרות, הגדרות צלילים, פרטי הצלצול, ולרדת הכי הכי למטה אחרי הצלצולי wav. (בקיצור תעשה תזוזה אחת עם המקש ניווט למעלה ותגיע לשם) ושמה יהיה לך את כל הצלצולי Mp3 שיש לך במולטימדיה..

לקח המון זמן לרשום אז אני מקווה שתלמד מזה משהו ואני מקווה שעזרתי לך. תהנה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:52

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר