26-12-2005, 18:04
|
|
|
חבר מתאריך: 27.02.05
|
|
כל כך כואב
יש לי ידיד מאוד טוב...כך לפחות אני רואה את זה.אני כועסת עליו על דברים מאוד שטותיים..ולמרות שאילו דברים טיפשיים אני עדיין נפגעת.
כמו כל החברים שלי הוא הבין שאני רואה בכולם את האויבים שלי.
אחרי האשכול הקודם ,חברה טובה שלי שאלה אותי:"למה את מתגוננת מכל מהעולם?" התשובה הייתה ברורה אם אני לא אגן על עצמי אז מי כן?
אז זהו שאחרי השיחה הזו,ראיתי בידיד הזה את מקום מבטחי נקרא לזה כך.הוא גר מאוד מאוד מאוד רחוק ממני,ולי אין מכונית להגיע אליו.ולמרות הרצון שלו שניפגש והרצון שלי אנחנו לא נפגשים...השיחות שלנו פנים מול פנים זה רק דרך מצלמה וזה מעפן ביותר!אז כן הרוב אומרים לי,את לא יכולה לדבר איתנו?את בורחת לפורום?אז כן,אני בורחת לפורום.תתמודדו עם זה.
הידיד הזה הוא אדם מבוגר יש לו חיים והכל אני מבינה ,לגמריי לגמריי הכל מובן.
עד ללפני כמעט חודש הייתי מוכנה לנתק איתו קשר אחריי שלא שמעתי ממנו שבועות...דיברנו באייסי ואני מהצד שלי פשוט ישבתי ובכיתי כשקראתי את מה שהוא כתב.אז אני מאמינה בכל תוכי שזה יכול להיות ידיד שלי לחיים.אבל מצד שני קשה לי ,ידידים אמורים להיות איתך והוא לא איתי בהכל.אני מנסה לדבר איתו להראות לו שרע לי,אבל כלום זה כמו לדבר עם הקיר.ואל תבינו לא נכון בשש עשרה וחצי השנה האחרונים הקיר ואני נהיינו חברים טובים!כ"כ נהייה כואב עם המצב איתו...לא יודעת כבר מה לעשות...אובדת עצות...
בעיה שנייה:אבא שלי המקסים הנהדר והמצחיק שלי שאני אוהבת מאוד!
כבר שבועיים שלא הצלחתי לראות אותו בבירור.המצב נהייה כ"כ עצוב שאנחנו כבר לא רבים!!וזה לא טוב כי זה מראה שאין קשר ביננו.אז אתמול בערב (ערב חנוכה)ציפיתי שההורים שלי ,ובכלל המשפחה שלי כולנו נהייה יחד.אבל...לא!אבא שלי עבד עד מאוחר..אימא שלי הייתה בהיסטריה אחותי חזרה מאוחר מהאוניברסיטה..וכ"כ כעסתי על אבא שלי...צעקתי עליו בפלאפון...שזה ערב חג ואפילו אז הוא לא יכול להיות איתנו?!בעיניי זה נהיה מצב שהכסף נהיה לו יותר חשוב מאיתנו...אשכרה מרגישה נטישה..!עמדתי כבר לבכות אבל ראיתי שאמא שלי עוד דקה בוכה בעצמה אז בלעתי את הבכי..ושתקתי...עד עכשיו...
מה אני עושה שאבא שלי יבין שחשוב לי לראות אותו?
מה אני עושה שהידיד יבין איך אני רואה את הידידות ביננו?
Willow
SMS בקרוב חוזרת....!!!
|