25-12-2005, 19:18
|
|
|
חבר מתאריך: 26.08.04
|
|
....
כולם מיהרו לשפוט את החברה שלך ואמרו שהיא לא חברה ותמצאי חברות אחרות,
אבל השאלה היא אם היא ידעה את מי שאת רצית לפני שהיא לקחה אותו?? כי אם היא לא ידעה אין לך שום סיבה להאשים אותה... זה נראה שאת טיפה מקנאת בה... אבל אם את שלמה עם עצמך ומקבלת את המראה שלך אז אין לה במה לקנא... אז היא רזתה- ביג דיל! אני מכיר הרבה בנים שלהם האופי יותר חשוב מהאופי. כולל אותי- אני דלוק על ילדה שהיא לא הכי רזה... גם לא שמנה.. והיא גם לא הכי יפה... פשוט יש בה משהו שאני רואה אותה ואני נמס! אני לא יודע להגדיר את זה! בקיצר... בנים לא נדלקים רק על כוסיות ודוגמניות... אז אם כאילו את יכולה להיות שלמה עם המראה שלך ויש לך אחלה אופי את יכולה להסתדר עם בני זוג... ואם את לא ממש מרוצה מהמראה את יכולה לעשות דיאטה... או לנסות לשנות מה שלא מוצא חן בעיניך... העיקר אל תשבי בבית ותרחמי על עצמך בלי לעשות כלום..
בקשר לנשף, שמעי אני לא יכול לתת לך דוגמא אישית ואני האחרון שיכול להגיד משהו בנושא כי גם אני מאוד ביישן, אבל אם זה מישהו מהעבודה, אין סיבה שלא תזמיני אותו... יעני אם שמת עליו עין לדעתי תלכי על זה אין לך הרבה מה להפסיד...
בהצלחה...