לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-12-2005, 14:23
  goodmen goodmen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.05
יש לי בעייה חמורה בפליסטישן 2 ואני זקוק למומחים רציניים שיעזרו לי בבקשה בבקשה בבקשה

היי כולם ,

אז ככה : יש לי בעייה בסוני פליסטישן 2 שלי !
יש לי אותו כשנתיים וחצי ויש לי הסבה שניקראת R2 או משהו כזה או שבעצם לא משנה לא זוכר ת'שם שלה אבל היא הסבה שיש לה דיסק כחול כזה ששמים אותו ואז עולה במכשיר מסך כחול עם אפשרויות ואז ניכנסים לSTART GAME ואחרי זה ל WITHOUT CODES ושמים ת'דיסק של המשחק ולוחצים על X והמשחק עולה.
תמיד היו עולים לי כל המשחקים והכל היה מעולה ובסדר גמור בתקופה האחרונה בזמן האחרון שהוא בערך שנה ככה המשחקים כמעט ולא עולים לי המשחקים החדשים בכלל לא עולים אין מה לדבר עליהם והישנים עולים מקרטעים או שלא עולים בכלל אפילו .
אין סיכוי שהעין נדפקה או משהו היא בסדר גמור!
בכל מקרה אני בקושי יכול להשתמש בו הוא משמש כקישוט בעצם אצלי הוא לא עובד אולי משחק פה ושם עולה אבל מהממש ישנים .
אני ניסיתי להעלות בו למשל את המשחק החדש של הWWE ואת המורטל קומבט החדש ואת קודמו וברור שהם לא עולים בשיט במורטל קומבט עוד עולה המסך השחור אחרי שהפעלתי אבל זה רק זה שעות לוקח וזה נשאר מסך שחור יענו לא עובד.

לדעתי אין סיכוי שזה אמור להיות ככה זה פליסטישן 2 הוא אמור להעלות את כל המשחקים ומשהו לא בסדר כאן זה מוזר , חייבת להיות שיטה להעלות משחקים גם חדשים וגם חדשים פחות ואני לא יודע איך.

אני פונה לכל מי שמכיר ומבין בזה שיעזור לי בבקשה וימצא אם הוא יכול (והוא יהיה תותח) איך להעלות את המשחקים הללו בבקשה בבקשה בבקשה

תודה מראש!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:48

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר