02-12-2005, 10:16
|
|
|
חבר מתאריך: 20.01.04
|
|
האם הפרידה היא הפתרון?
הודעה זו נכתבה באופן חד פעמי לשם משתמשת זו בשם אנונימית בת 17 .
להלן ההודעה שהתבקשנו להעלות :
הוא אוהב אותי ואני אותו....
אוהב אותי זו לא המילה זה הרבה יותר מזה....
אנחנו ביחד בין חצי שנה לבין שנה, לא אדייק בכוונה...
אך בזמן האחרון אני שמה לב שהוא מעצבן אותי המון, ולא משנה למה פשוט מעצבן, כל מה שלא יגיד... כל מה שלא יעשה... גם אם אלה הן כוונות טובות, ואלה הן רק כוונות טובות!!! ואני מעריכה מאוד אותו ואת כל מה שאני עושה בשבילי.... אני אוהבת אותו המון!!! פשוט לא מתארת את עצמי בלעדיו או פשוט עם מישהו אחר, אני לא אומר שהוא זה שאתחתן איתו אבל הכי לא הייתי רוצה שזה ייגמר...
אבל מסכן, לא מגיע לו היחס שלי... אני מרגישה מגעילה ומנסה לשנות זאת, אבל בלתי אפשרי, אני שמה לב שאני מתחמקת מרגעים אינטימיים שלנו, וכשהוא מזכיר לי את זה שמזמן לא בילינו יחד...אהמ...אהמ... זה רק מעצבן אותי יותר... ולא כי אני חושבת שרק זה בראש שלו, או שרק בגלל זה הוא איתי... אני בטוחה שהוא לא... ואני מבינה אותו אחרי הכל כל אחד היה רוצה קצת אנטימיות עם בן/בת זוגו... עכשיו גם באה התקופה הלחוצה: ללימודים עבודה ועוד... יוצא שאם אנחנו יכולים להפגש אז זה רק בסופי שבוע, וזה לא משו משו כי פגישה אחת לשבוע לא מספיקה, וחוצמזה אני גם רוצה לבלות עם חברות שלי שגם אומרות שאני לא מבלה איתן מספיק ואני יותר איתו... לא מבינים אותי... אני נקרעת... אבל זהו כבר נושא אחר שלא נכנס אליו כרגע...
פעם הבעיה הייתה שהוא חנק אותי מאהבה( בהודעות אהבה, בקוצי פוצי כל היום...) אבל התרגלתי לזה ודווקא אהבתי, חוצזמה שהוא גם אחרי כמה שיחות הפחית בהם... אבל עכשיו כאילו הכל חוזר שוב, אני כל הזמן בעצבים עליו אני מרגישה חרא עם עצמי ולא יודעת מה לעשות!!!!..... האם פרידה היא הפתרון????
ושוב רוצה להזכיר שאני מאוהבת בו עד השמיים, הוא הבנאדם המושלם!!! אני מתעוורת לנוכח בנים אחרים כי רק הוא בליבי... ולא מגיע לו היחס שלי.... ממש לא!!!!
תודה מראש לכל המגיבים וסליחה על המגילה....
|