02-12-2005, 00:17
|
|
|
חבר מתאריך: 08.10.05
|
|
דעתכם חשובה: מה לעשות מול עו"ד רשלן ?
ברור שהפורום איננו יכול לספק תשובות מוחלטות, אבל מעניין אותי לשמוע דעות נוספות בסוגיה:
תבעתי חברת בנייה ממשלתית בגין ליקויים בבית חדש שרכשתי אצלם.
הכנת התביעה נמשכה כשנתיים, כשאני מחמר בעו"ד שוב ושוב וכל הזמן צריך לדחוף אותו ולתת לו רעיונות וחומרים כיצד לבנות את התיק.
תוך כדי כך התחלפו אצלו 3-4 מתמחים, וכל פעם הייתי צריך להפסיד חצי יום עבודה, כדי לשבת עם המתמחה התורן ולהסביר הכל מההתחלה.
ממש לפני הגשת התביעה, התברר שבמעבר המשרד ממקום למקום אבדו לו מסמכים חשובים ביותר.
סיפקתי לו עותקים נוספים.
אחרי הגשת התביעה, מצאתי עצמי, שוב, מצלצל אליו ומנדנד ודורש שיקבע דיון. לפני הדיון, שוב ישבתי איתו ונתתי לו את הנקודות העיקריות והחשובות להדגשה בפני כבוד בית המשפט. שוב התחלפו מתמחים, ושוב הייתי צריך לפרש את התביעה לצעיר התורן.
וכך הלאה וכך הלאה, עד היום.
אנו עומדים סופסוף לפני פסק דין. יש לי הרגשה רעה מאד שהעסק הולך להידפק, למרות שבהתחלה הוא טרח לתת את הרושם שהזכייה כמובן בכיסנו.
חשוב לציין, כי אם נפסיד, הוא לא ירוויח דבר. לפי ההסכם שלנו הוא יוצא במצב כזה בלי גרוש.
השאלה היא: איך, באיזה שלב, ובפני מי בדיוק יש מקום להביא את הממצאים האלה , לפחות כדי שלא ייפגעו ממנו אנשים נוספים ???
ועוד: האם יש מקום לשקול לתבוע את פוליסת באחריות המקצועית שלו ? אם לא זה המקרה - מתי מופעלת פוליסה כזו.
לסיכום: יש למישהו נסיון עם מקרה כזה ? שמע ? ראה? טיפל ??
|