01-12-2005, 13:12
|
|
So much to do So little time
|
|
חבר מתאריך: 23.06.03
|
|
ידידי היקר....
השאלה העיקרית היא מה אתה רוצה, האם אתה מעוניין בה? האם אתה מעדיף לנסות עם בנות אחרות ולשכוח אותה כמה שיותר מהר?
כדי לחדש איתה את הקשר בייחוד אם יש לך ICQ אתה תמיד מוזמן לפנות אליה בהיי מה נשמע פשוט ולראות איך העניינים מתפתחים מפה (יש תשובה ממנה אין תשובה או האם היא עונה באדישות או שמחה לשמוע ממך וכו) גם חשוב לדעת איך נפרדתם האם התרחקתם בכעס או שפשוט התרחקתם והזמן עשה את שלו ואתם לא סיימתם בכאסח
אם תתן יותר מידע נוכל לייעץ לך יותר טוב
בקשר להכיר בנות בכלל אז למרות שאתה לומד בכיתת בנים שאני מבין שבנות יש בבית ספר שלך אבל לא בכיתה שלך (או שאני טועה ואין בכלל בנות בבית ספר שלך). לא מונע ממך מלהכיר היום יש רק יותר אפשרויות ממה שהיה בעבר, אם אתה ביישן אבל בכתיבה אתה יותר חזק כלומר פחות ביישן אז תנסה אולי להכיר בנות דרך צאטים ומסנגרים למיניהם (MSN,ICQ וכו), אופציה נוספת היא לצאת עם חברים שאני מניח שגם הם פנויים ולנסות להכיר בנות אומנם זה דורש יותר אומץ אבל אתה צריך לעשות סוויץ בראש ובמקום לפחד מה יקרה אם תיגש וזה לא ילך תשנה את זה למקסימום לא ילך ואם זאת בחורה בדיסקוטק או פאב או משהו דומה סיכוי טוב שלא תראה אותה בהמשך אז למי איכפת שהיא אמרה לך לא, יותר גרוע זה לדעת שיכולת לנסות ולא עשית מה שעשית ולא הצלחת
אני מזמין אותך לעשות גם חיפוש פה בפורום כי השאלה שלך נשאלה לא מעט ובטח תוכל להזדהות עם חלק מהשאלות ולהחכים מהתשובות
שמחים לדעת שעזרנו לך בהשתלבות בבית ספר ובחיים בכלל, לשם כך הפורום הוקם ובשביל זה אנחנו פה ותמיד טוב לשמוע וקבל לקבל תודות מאנשים שעזרנו להם
בהצלחה ותעדכן
סוף שבוע מקסים
ארז
|