07-11-2005, 21:19
|
|
|
חבר מתאריך: 09.03.05
|
|
זה ארוווווווווווך...אבל אחלה אשכול!
בגלל שיש לי סיפור הכרות מוזר עם החבר הראשון אני יספר אותו:
זה היה לפניי קצת פחות משנתיים...התהלכתי לי בביה"ס עם בגדים סגולים ופתאום מישהו אומר:"ילדה,איזה בגד יפה.." אחריי כמה ימים זרק לי כמה הערות מפגרות כאלה "איי,הנה הילדה שאוהבת סגול..."חחח...ואז אחריי איזה חודש הוא בא אליי והתחלנו לדבר,עברנו לאייסי,יצאנו כמה פעמים ובסופו של דבר נהיינו חברים...
את החבר השני הכרתי במסיבה באריאל {והוא בכלל מראש העין},יצאנו יומיים אחריי ונהיינו ביחד...זה לא משו מיוחד..
את זה שאחריו,למרות שלא יודעת אם לקרוא לו חבר אבל נו נגיד....אותו הכרתי באיזה יום שישי גשום של פברואר..חברות שלי שתו ואחת מהן התחילה לבכות משום מה...התפתח שם ריב ופתאום מצאתי את עצמי על הרצפה בוכה היסטרית...ואז התחלתי להעלות את הנושא של האקס, ועל כל הפרידה שלנו..ואותו בחור פשוט היה שם לידי,הקשיב לי, חימם אותי,ניגב לי את הדמעות ובסופו של הערב ביקש את המספר שלי...דיברנו איזה חודש בפלאפון ואז נפגשנו שנית...ומאז היינו יחד,לא חברים או משו...ואז צץ הסיפור עם החבר הנוכחי,עזבו אני לא יסביר-מסובך!
את החבר הנוכחי {אם אפשר לקרוא לו ככה}הכרתי באייסי,שיגע אותי,ניסה להוציא ממני מידע על חברה טובה שלי שהיא שכנה שלו...
באותו זמן שהתכתבנו חבר טוב שלו נדלק עליי ואז יצאנו איזה ערב אחד שיצאתי עם החבר שלו ראיתי אותו והרגשתי שישי ביננו משהו מוזר...ומאז דיברתי איתו על זה....לקח הרבה זמן אבל בסופו של דבר נפגשנו אחד על אחד כמה פעמים עד שיצא שנהיינו יחד....{וזה היה תהליך של איזה 7 חודשים!.}
וזה הכל...
|