06-11-2005, 10:58
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
|
|
אי אפשר להתעלם מזה שעניתי תשובה לעניין, ועוד איך
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "במקום לענות תשובה לענין אתה "בוכה" על תקיפה אישית"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
.
במקום לענות תשובה לענין אתה "בוכה" על תקיפה אישית
.
|
הנה בוא נקרא ביחד מה שעניתי, אני מצטט את זה פה למטה . רק בסוף יש קטע קצר על התקפה אישית, וגם זה בתור השוואה לכבוד הגדול שאתה מנסה לשכנע את כולנו שנרכוש לערבים. אני לא מתבכיין. אבל זו שאלה עניינית למה באמת לכבד כל כך את הערבי למרות כל הסכנות הקיימות בזה, ולא לחשוש, ואילו ליהודים בדיוק הפוך מזה. אבל עוד פעם, זה לא העיקר, עניתי במפורט באופן ענייני, ועל ההתקפה האישית כתבתי "דרך אגב", וגם הפרדתי את זה בקו. ובכל זאת אתה מתעלם מכל זה ועובר לנושא של ההתקפה האישית שזה ממש משני.
לזכותך ייאמר שיש לך כשרונות מעולים בכתיבה משכנעת. ואחד התכסיסים הם שאם אתה רואה טענות הגיוניות חזקות שאי אפשר להפריך, להיתפס לחוליה הכי חלשה שיש בזה ולעשות מזה עיקר. וזה מה שעשית. אני לא למדתי עתונאות. אני בסך הכול מנסה להגן על האינטרסים של עם ישראל וארץ ישראל.
השאלה היא עליך, אתה כפי הנראה יהודי ולא ערבי מתחזה לשמאלני. השאלה היא למה במקום לנצל את כשרונותיך איך להצדיק את העמדה של היישוב היהודי בארץ ישראל שנמצא בסכנת השמדה רחמנא ליצלן, אתה פועל בכוון הפוך.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מדינאי
המצב הוא שאנחנו נמצאים במלחמה. ובמלחמה כמו במלחמה ישנם המון כלים. ואחד מהכלים זו גם לוחמה ולחץ פיסכולוגי.
אם יבוא ערבי הכי חמוד ויבקש ממך שתעביר אותו את הגבול, ויבטיח לך 10 הבטחות שהוא לא עושה מזה שום שימוש, זה רק למטרות עבודה ופרנסת המשפחה שלו, והוא חוזר מייד. רוב רובם של הסיכויים שזה אכן למטרות עבודה. מעולם לא היית נותן לו לעבור בלי האישורים הנדרשים וכל הבדיקות שמחוייבות מכוח המצב שלנו. אל תסביר לי שזה בגלל שאתה שומר חוק. אני מנסה להבין את החוק בשורשו. ייתכן שמחוקקים עדיין לא נתנו אל ליבם מקרה של השתלת אברים.
פה ייתכן שזה גם תכסיס. אני לא אומר בטוח. וכבר היו פרסומים ועלילות על מקרה דומה, וארגונים קיצוניים ערביים ניצלו את סיפור השתלת אברים להעליל על יהודים שגונבים ילדים ערביים. למה להכניס את עצמנו לצרות.
אפשר לסרב בעדינות ולהעביר את כל הגופה לבית חולים ערבי. זה הרבה יותר קל מאשר לסרב לערבי שמתחנן על נפשו שהוא רוצה לעבור את הגבול למטרה רפאית או עבודה. זוכר את המחבלת שבכתה לעבור את הגבול ואחר כך התפוצצה.... תזכר ואל תשכח.
*---------------------------------*
דרך אגב, אני מנסה להבין את הראש שלך: אתה חותם "ישראל היפה". אתה מנסה להיות יפה נפש. למה אתה מתקיף אותי באופן כזה פוגע. איפה ישראל היפה שלך. למה אתה חושב שלערבי אתה צריך להתייחס עם כל כך הרבה כבוד, ואפילו לא לתת למחשבות של חשד נגדו, ואילו לאחיך היהודי אתה נוהג עם כל כך הרבה זלזול. תנסה להבין את זה, מאיפה זה מגיע.
|
נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 06-11-2005 בשעה 11:24.
|