לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-11-2005, 11:15
  משתמש זכר Jesus Christ Jesus Christ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Scylla שמתחילה ב "[font=Verdana]אני יכול לברר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Scylla
אני יכול לברר את זה.

אני רוצה לתפוס טרמפ על הדיון, יש לי חברים שמתגייסים ב7.12, יש להם 97 אבל הם ספורטאים מצטיינים שפשוט עדיין לא קיבלו את האישור הסופי.

אחד מהם אמר לי שהוא בטוח הולך להיות מכונאי כי הוא למד את זה בתיכון או משהו והקצין מיון אמר לו שהוא יהיה מכונאי.

יכול להיות שיש עוד גיוס ב7.12 חוץ ממשטרה צבאית?

(עוד שאלונת קטנטונת שנזכרתי בה עכשיו. הוא אומר שיש לו קב"א 56 למרות שהוא אמר שהוא בחיים לא ישרת בקרבי גם אם זה אומר כלא, הגיוני?)

דבר ראשון תברר אני אשמח גם. דבר שני ב7.12 זה נראה לי יותר גיוס של טכני. קראתי הרבה הודעות בהרבה פורומים של אנשים שמתגייסים לטכני בתאריך הזה. גם אלקטרוניקה וכו'..

אולי בכלל ב7.12 אין גיוס של משטרה צבאית? הרשימת גיוסים פה היא בגדר השערה וכנראה שחלה פה טעות
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-11-2005, 12:29
  Scylla Scylla אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי לוגיק שמתחילה ב "יש ויש"

יש הרבה אופציות חלקן יותר נוצצות וחלקן פחות.

חבר טוב מאוד שלי כרגע במ.צ, הוא בא לשם בהרגשה חרא, הוא לא ידע שהוא הולך לשם, והוא היה מדוכא.

היום הוא (סה"כ חודש וקצת בטירונות) מאוד מרוצה, מרגיש גאה וכבר חושב על דברים כמו קצונה.

לגבי התפקידים יש: מצ"ח, מאוד מאוד מאתגר איכותי ומעניין! רק קומץ מצומצם של אנשים מגיע לשם!
כוח 100 - יחידה שתפקידה לטפל בכל מיני כוחות בעייתיים במהירות וביעילות, בהחלט קרביים וסוסים לא קטנים. ממה שהבנתי אין יותר סחלב.
יש גם בילוש שזה מאוד מעניין ואתה גם כל השירות על אזרחי
יש משהו שקוראים לזה "חמ"נים" או משהו בסגנון שזה פיקוד על הבילוש וכאלה...

אבל יש תפקידים פחות נוצצים - מד"כ - מדריכי כלואים (אפשר להבין מהשם) ומעברים שזה פשוט מחסומים... אבל זה לא קרבי למי שאמר שכן! כיום זה ישיבה בתוך חדר עם מכשור לא במחסום עצמו בכלל... (בדוק) וחצי כמעט מהאנשים במ.צ הולכים או למעברים או למד"כים..

יש גם מ"כים בטירונות, הטירונות של מ.צ אומנם על הנייר היא 02 אבל אני מבטיח שהמשמעת לא נופלת מחי"ר אם לא יותר בקטעים מסויימים.

דוגמא - מסדר מ"מ... צריך לנקות את המימיות ושיהיו יבשות לחלוטין, המ"מ עברה ועל כל טיפה של מים שנטפה מהמימיה - שעה ביציאה. על כל עיגול בשרשרת של הדיסקית שגלוי - שעה ביציאה.

משמעת ברזל!
כמו שצריך להיות...

והם גם עוברים תכנים הרבה יותר משמעותיים ות'כלס הבנתי מהחבר שלי שחסר להם איזה תרגיל אחד או שניים בשביל רשמית להיות 03. הם גם יורים במאג ובגליל יכול להיות...
בכלל טירונות לא בדיחה.

ועצה שלי - מי שהולך לשם עם מוטיבציה מההתחלה... יכול להצליח פלאים מכיוון שכמעט אף אחד לא רוצה להגיע לשם. (ביום הראשון שאלו אותם מי לא רוצה להיות פה, וכולם הרימו ידיים כ-ו-ל-ם)
ומוטיבציה מההתחלה יכולה מאוד להרשים את המפקדים... שמתחילת הטירונות עוקבים אחריך ובוחנים אותך על מנת לקבוע יעד שיבוץ שיהלום את כישוריך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:34

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר