01-11-2005, 12:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
אין סיכוי שהתמונות של הזריחה שוקלות הרבה, כי יש להם גושי צבע גדולים מאוד, מה שמקל על דחיסת ה JPG, ומאפשר שמיחה באיכות טובה, תוך שימוש בדחיסה טובה.
אולי התמונה עם הספסל תהיה כבדה כי יש בה המון פרטים, אבל גם שמירה באיכות '7' היא מספיק טובה בשביל שנוכל להתרשם ממנה פה באתר (אגב, אני מעולם לא ירדתי את איכות '9' בשביל פרש... את בטוחה במה שאת אומרת? אשמח לקבל קובץ מקורי ולבדוק.
ולתמונות
התמונות של הזריחה מאוד בעייתיות בגלל הגוש השחור מצד ימין.
גם אם היתה לך שם את הזריחה המושלמת, הוא חייב לעוף החוצה.
העריכה שלך קונטרסטית מאוד, וממש לא הולכת טוב עם הגוש מצד ימין.
אני מתאר לעצמי שלא היתה לך ברירה, אבל לו יכלת לטפס לגג ולצלם משם.. אולי זה היה מציל.
הוספת את הקרניים בעריכה? כי לפי ההגיון שלי, השמש נמצאית מתחת לענן, והקרניים מראות כאילו היא בתוך הענן זה יפה, אבל זה לא הפורום המתאים לפירסום עריכות כאלה.
התמונה של הספסל מעולה!
הצבעים והקונטרסט טובים. הייתי מנסה גם חיתוך ימינה יותר, כי הספסל מסתכל לכיוון ימין, ומירכזת אותו בתמונה.. נסי שוב, לתת לנו קצת יותר ספייס לכיוון אליו הספסל מסתכל
בנוגע לנסיון לעומק שדה, בחרת נושא מאוד בעייתי כי צילמת את הפרח מלמעלה, כשהאדמה מאוד קרובה אליו. קשה לתפוס עומק שדה רדוד כשאין הרבה עומק בתמונה
האפשרות היחידה לקבל עומק שדה רדוד בתמונות כאלה, הוא לצלם במקרו, כי אורך מוקד אין לך.
בנוסף - היית יכולה לפתוח קצת יותר את הצמצם (צילמת ב 3.3 והמקסימום שלך הוא 3). לא שזה היה עושה את הקסם - אבל לידיעתך...
|