חברים יקרים, כמעט בכל יום אחד/ת מחברי הפורום חוגג/ת יום הולדת ואנחנו לא רוצים לפספס אף אחד/ת, לפיכך :
כל אחד מתבקש לרשום באשכול זה את תאריך לידתו (הלועזי) ואת שנת לידתו; מומלץ לצרף גיל קונקרטי או קרוב ומזל .
כמו כן ניתן להוסיף פרטים נוספים שאתם מעוניינים לציין (כיתה וכו') ואנו נשמח להתוודע אליכם
אני בת 17 וחצי (קצת יותר)..
סיימתי י"ב לפני שלושה חודשים.. הייתי הילדה הכי קטנה בכיתה.. (סבלתי המון..)
אני עוד לא בת 18.. כ"כ כואב.. (אני מחפשת את הסמיילי של הבכי ואני לא מוצאת..)
טוב בקיצור.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Gwenhwyfar שמתחילה ב "אשכול תאריכי ימי ההולדת של חברי הפורום :)"
אמ... מה אני?!
אה-
תאריך לידה 9.11.1989 יש הרבה דברים משונים בקירוב לתאריך הזה:נפילת התאומים 11.9 (ה-9.11 לפי התאריך האמריקאי!!!) מות רבין ז"ל 4.11, מות ערפאת ימח שמו ושם זיכרו 11.11 ועוד דברים רבים ומשונים...
עוד דבר שנזכרתי-ב-1889 נולדו צ'אפלין, והיטלר ימח שמו ושם זיכרו 100 שנה אחר כך אני נולדתי... אני שילוב של שניהם, מצחיק מאוד אבל גם מנייאק ורשע כשצריך...
אמ..-גיל 16 עוד 54 ימים בערך (תתעדכנו לפי החתימה שלי!!).
כיתה:י' (גם אני נשארתי שנתיים בגן, את לא לבד peach the bitch)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Gwenhwyfar שמתחילה ב "אשכול תאריכי ימי ההולדת של חברי הפורום :)"
לי יש יומולדת ב-2/7/1989 לא לשכוח!!!חשוב מאוד גיל:16 סילבר גדולה ממך ב-14 ימים!!! כיתה:י"א.. אממממממממממממממממממממממממממממממממממ.... אה שמישהו יסביר לי איך עושים את החתימה עם היומולדת בפרטי תודה!!! Willow
נא לשמור על הייעוד המקורי של האשכול ולהימנע מתגובות שאינן קשורות לתכני האשכול .
אני פעיל מידי פעם בכל מיני פורמים אז ככה:
14.10.86-מזל מוזניים(לפחות מיבחינתי חסר מזל)
לפי החישוב בן 19 בצבא 4חודשים
הכי קטן הכיתה אך היתגייסתי מאוחר ביגלל שנת שרות נחמדה
כמה ארועים חשובים באותה שנה: ביטול פרוייקט הלביא, פיצוץ תחנת הכוח הגרעינית צ'רנוביל.
רק ממשיך את הסדר היורד (72,84 ועכשיו 89 )
עכשיו שמתי לב שגם ערן eranif בתאריך שלנו (ממש שרשרת נהיה פה והוא קטן ממך בשנתיים כך שזה לא בסדר יורד רצוף אבל לא עקרוני
אלא אם התכוונת רק לתאריך ולא לשנה זה מאורע היסטורי בפני עצמו (הכרזת המדינה ב48)
בכל מקרה שמחים לראות שיש לנו עוד שותפים ליום הולדת
נערך לאחרונה ע"י charm בתאריך 12-12-2005 בשעה 14:37.
27.7.87
מזל א-ר-י-ה !