לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-09-2005, 22:57
  משתמש זכר vlad_k vlad_k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.07.05
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי tomer_g123 שמתחילה ב "בפרוש לא לירות בהם. צריך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי tomer_g123
בפרוש לא לירות בהם. צריך להבין אותם, גם אם זה קשה.
אפשר להפעיל מדוחת עשן ולהתרחק. לא כל פתרון חייב להיות ברוטאלי.
הנה לך משפט נחמד שלמדתי בימי ילדותי - "החזק הוא זה הכובש את יצרו"

להבין אותם אה?...
הם הטיפשים שמאמינים שיקבלו אדמות מהממשלה ה"פלסטינית"
הממשלה שלהם נורא מושחתת ואין מצב שהם יקבלו את אדמותיהם
ואוקיי לא נירה בהם עכשיו אבל הם טרוריסטים בפוטניאל כי אז החמאס ישטוף להם את המוח ויגיד להם "זה בגלל היהודים..היהודים אשמים בכול"
ואז הם נעשים מחבלים ורוצים לפוצץ את עצמם או להצטרף לחמאס כמניחי מטענים או יורי טילי קסאם וכו'...
אהה ואם ההמון הזועם היה חמוש בבקבוקי תבערה וכלי נשק אז הייתה לך אותה תגובה או שגם אתה היית אומר פתרון ברוטאלי?.....צריך לעצור את זה כל עוד זה קטן...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-09-2005, 23:13
  tomer_g123 tomer_g123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.04.05
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי vlad_k שמתחילה ב "[QUOTE=tomer_g123]בפרוש לא..."

התגובה שלי הייתה תקפה כל עוד הם לא חמושים בנשק חם.
הם מאמינים במה "שהאכילו" אותם, כמו שהמתיישבים האמינו לממשלה שלא יפנו אותם לעולם. אבל ההבטחה של הממשלה לא עומדת במבחן מה המציאות, כמו שההבטחה של האירגונים הפלשתינאים לא עומדת במבחן. כרגע, אנחנו באמת אשמים במצבם. ממשלת ברק הבטיחה להם מדינה, שעשרים אחוז משטחה מובלעות. אני לא יודע מה איתך, אבל זו עבודה בעניים.אנחנו צריכים קודם כל לדאוג לאינטרסים שלנו. כלומר, גבולות בטוחים וקבועים ומדינה פלשתינאית בגבולות קבועים גם כן. על כל השאר אפשר להתפשר.

ישן 07-09-2005, 01:04
צלמית המשתמש של אורנג'די
  אורנג'די אורנג'די אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.08.05
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי tomer_g123 שמתחילה ב "התגובה שלי הייתה תקפה כל עוד..."

ילד תתבגר
לא היה איכפת לי עד עכשיו מה אתה חושב או מה אתה מאמין בו
אבל לצערי המדינה שלנו נהרסת שלב שלב
בגלל תקשורת הרסנית וילדים תמימים כמוך אשר אוכלים את כל מה שמלעיטים אותם
תפסיק לחשוב במושגים של המון משולהב
ותתחיל לחשוב במושגים של מתקפה מתוכננת היטב
היות ואם שלב זה היה מצליח כש "ההמון המשולהב" מעסיק את החיילים שלנו בניסיונות טיפשיים עם המון הומניות לנסות ולגרש את ה"ילדים" השלב הבא היה כניסת החמושים וחבל היה לנו על 4 אנשי הצוות

אין לי מושג בן כמה אתה ואין בכוונתי להעליב אבל כדאי שתתעוררו ותפסיקו לחשוב כל בוקר איך אני אהיה יותר הומני אל הפלשתינאים זה הי בסדר אם החיים שלך היו על הפרק אבל כשמדובר בחיים של מישהו אחר זו לא חוכמה להיות הומני
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:39

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר