לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-08-2005, 09:53
  ohadbx ohadbx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.03.04
מטרטרים אותי בנוגע למיוני צוות אוויר- עזרה מישהו?

שלב 1: אחרי הצו הראשון פיקססתי ללשכת גיוס תוצאות בדיקת עיניים ע"י אופטמטריסט, וביקשתי להתמיין לצוות אוויר. קיבלתי מכתב דחייה עקב "נתונים רפואיים".
יצרתי קשר עם לשכת הגיוס לבירור מידע מדויק יותר, אך הם סירבו לתת לי מידע ואמרו שאני צריך לבוא לשם בעצמי או לשלוח טופס ויתור מידע רפואי.
לשמחתי קודם יצרתי קשר עם מדור צוות אוויר, והאישה שענתה לי (לפי הקול לא בת 18, אז אולי קצינה או לא יודע מה) נידבה לי את המידע הדרוש בשמחה- שהסעיף הפוסל היחיד הוא צילינדר של 6.5 בעין ימין. רק להבהיר- היא אמרה לי שמלבד זאת היא לא רואה שום סיבה רפואית או סיבה בנתונים האישיים שלי שתשלול לי מיוני צ"א.

שלב 2: כמובן שאני לא פוזל לגמרי בעין אחת, אז הסתכלתי בבדיקת ראייה וראיתי שהצילינדר בעין ימין הוא 0.5 ולא 6.5. פיקססתי ללשכת הגיוס בדיקה נוספת (הפעם ע"י רופא) בצירוף מכתב. התקשרו אליי והודיעו לי שהמקרה נבחן ואושר תיקון הטעות בתיק הרפואי שלי. ביקשתי להתמיין שוב לצ"א- נדחיתי שוב (הפעם טלפונית בלבד).
[הבהרה- בין ההודעה שאישרו את התיקון בתיק הרפואי לבין הזמן שביקשתי שוב מיונים חיכיתי בערך יומיים כדי להיות בטוח שהם יבחנו לפי התיק המתוקן ולא המידע הישן]

שלב 3: ניסיתי שוב לברר מידע לגבי סיבת הדחייה- טלפון ללשכת הגיוס נתקל בקיר-מידע מלבנים. בטלפון למדור צ"א (הפעם ענתה מישהי אחרת) אמרו לי שהם לא רואים סיבה לדחייה, אבל ההחלטה היא של לשכת הגיוס ולא שלהם. שוב טלפון ללשכת הגיוס, שוב קיר לבנים, הפעם עם הפנייה לפנות בכתב ללשכת הגיוס ולהסביר את המקרה (הם לא "מעבירים שיחות"). אני עכשיו עובד על המכתב אבל כבר קצת מיואש.

איך יכול להיות שבמקום אחד אומרים שאין סיבה לדחייה, אבל במקום שני דוחים שוב ושוב?
יש למישהו הצעה לגבי יעד נוסף שאפשר לפנות אליו או משהו נוסף שאפשר לעשות? אני לא מתכוון לוותר בקלות, אבל אני מקבל מהלשכה הרגשה שהם ישר מניחים שאני סתם לא רוצה להשלים עם הדחייה, אפילו שהטעות הייתה שלהם, ונאמר לי שאני כן זכאי למיונים. (הם גם אמרו לי שאפשר לערער על החחלטה- אבל איך אני יערער אם אני לא יודע את הסיבה? מה גם שלמרות ההגיון הישר הם רוצים גיליון ציונים והמלצת גורם מחנך למרות שהסיבה היא רפואית- אז לא נראה לי שזה ישפיע במיוחד).
ולספקנים- בכל הפעמים נאמר לי שהסיבה לדחייה היא רפואית בלבד, ולא משהו בנתונים האישיים שלי (קב"א, תוצאות מבחנים וכו'), ובכל מקרה במדור צ"א אמרו שהנתונים שלי מאפשרים מיוני צוות אוויר.

נערך לאחרונה ע"י ohadbx בתאריך 23-08-2005 בשעה 10:02.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-08-2005, 11:33
  XeNo XeNo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
אין בעד מה :)
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ohadbx שמתחילה ב "תודה על החיזוק"

בקשר למיוני צוות אוויר, זה אפילו לא ירפ"א א' אלא הפסיכוטכני שבלשכה (כנראה שאתה יודע) הממ נשמע מוזר אבל לא נדיר. הם תמיד נוטים לעשות בלאגן עם משקפיים. אם זה בידי הלשכה אז שלח להם פקס עם בקשה מנומקת למיוני צוות אוויר, ונראה לי יהיה טוב אם תתאר להם את כל הסמטוחה שעברת, ושעכשיו הכל תוקן ואתה זכאי למיונים האלה.

בקשר לצינורות מקובלים/פחות מקובלים- היה פה בחור שיש לו משקפיים ורצה לקבל יום סיירות, ולא נתנו לו. אז בסוף אמא שלו דיברה עם מישהו במדור סיירות והוא קיבל יום סיירות. לגבי השאר אני לא יודע. אבל מה שאני יודע, זה שאם לי היה מספר נמוך וצילינדר נמוך, הייתי מגיע לאריאל שרון בשביל לקבל זימון (לא צוחק).

בהצלחה אחי מחזיק לך אצבעות!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:41

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר