26-08-2005, 06:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.08.05
|
|
אם תרשו לי...
אם תרשו לי לומר זאת ואני בטוח שאני אהיה שונה מכולכם אך אני רגיל לזה ושמח בזה.
אני מאמין בכולם, באותו בחור ברחוב שאני לא מכיר, באותו בחורה שרק דיברתי איתי באיסיקיו, באותו חבר בוגד שבגד בי אינספור פעמים ואני מכיר אותו שנים, באבא שלי או באחותי שתמיד מגלה להורים מה אני עושה.
אתם יודעים מה למדתי ? למדתי רוחניות למדתי חיים ודרך ואמת אוניברסלית , למדה כוונה וסיבה ותוצאה ופירוש במשך שנים לאורך זמן טוב וטוב שימשיך.
אתם יודעים מה למדתי? שאם אני רוצה משהו הוא יקרה, וזה לא עוד אחד מזיבולי השכל שאתם קוראים להם ככה שאם אני רוצה ארטיק יהיה לי ( למרות שזה גם נכון ), זה אחד האמונות האמיתיות באמת אוניברסלית שהכל קיים למחייה, ואם אני ארצה משהו הוא יתקיים. לא רבים מצליחים לממש אמונה זו או לקבל אותה אבל אלו שכן כמוני חים טוב יותר.
אני גם עדין לא מממש אותה לגמרי, קיבלתי אותה ואני משתמש בה אבל לא יכול לגמרי. אם אני מאמין בכל לשון של טוב ואמונה שאני מפקיד את אמונתי בבחור זה או בחורה זו סמכו עלי שהם לא יפנו גבם אלי.
בנוגע לקטע עם הארטיק : אם אני ארצה ארטיק יהיה לי, איך? לא קסמים לא טריקים, אבל חיים פשוטים.. ללכת למכולת ולקנות, ואם לא יהיה לי כסף אז ללכת למכולת ולבקש יפה ארטיק כי אין לי כסף ואם אני אבקש עם רצון מלא אני מבטיח שהמוכר יתן לי, ואם אין חנות מכולת אז אני אקנה חומרים ויכין לעצמי ארטיק, ואם אין חומרים אני אלך למפעל ואבקש לקבל ארטיק, ואם אין מפעל אז אין ארטיק בכלל ואני לא יכול לרצות משהו שלא קיים כי אז אני לא אדע עליו.
נקודה למחשבה - וזה נוגע לכל דבר, גם מחשב .
|